Under søndagens Premier League-sending ble gjesteekspert Peter Beagrie såpass trengt at han så seg nødt til å springe ut av studio for å lette på trykket.

Da et intervju med Ståle Solbakken egentlig skulle rulle over skjermen, oppstod det en teknisk feil, og TV 2s seere fikk i stedet med seg at Beagrie var ute i et lite sportsrelatert ærend, for den tidligere Everton- og Manchester City-vingens påskrudde mikrofon hadde blitt med inn i avlukket.

Tilbake i studio kunne publikum bivåne Beagries tomme stol, før 46-åringen kom halsende inn i ruten for å fortsette sendingen, mens programleder Jon Hartvig Børrestad gjorde sitt beste for å gjenintrodusere ham i sendingen.

Les også: Sjekk Leicester-backens drømmetreff mot Ståle Solbakkens Wolves

– Jeg skulle fikse en lekkasje
En lattermild Beagrie har unnskyldningen klar når tv2sporten.no slår av en prat om den uheldige episoden.

– Alt omverdenen trenger å vite er at jeg skulle fikse en lekkasje i rørene, humrer eksperten.

Han kan fortelle at han har vært med på lignende studiotabber tidligere, selv om det aldri har vært så intimt som det ble søndag.

– Det har kommet med på lufta at jeg har sunget temasangene før sendinger, og at jeg har danset som John Travolta, men ikke noe slikt som dette. Men det er jo bare moro. Det viser bare at du aldri kan være sikker på at alt går som det skal. Sånn er det å være på TV, og det var veldig profesjonelt av Jon å fortsette sendingen slik han gjorde, uten at han knakk sammen av latter, sier Beagrie.

Les også: Her tar Wolves-eieren «en Joachim Löw»

Skylder på alderen
Den tidligere Premier League-profilen forklarer at han trodde han hadde nok tid på seg til å ta en kjapp tur ut av studio, men slik skulle det ikke gå.

– Det var en profesjonell tabbe. Programmet var på lufta, men studiosendingen hadde en liten pause, og på to og et halvt minutt skal det egentlig være mulig å tømme blæren til en gammel mann. Men så oppstod det en feil i systemet, og dette ble resultatet, sier Beagrie.

Nå lurer han på om han må vurdere å doble denne typen pauser til fem minutter, før han tør å forlate stolen under sending.

– Absolutt. Jeg må være sikker på at jeg har tilstrekkelig tid til å utføre mitt ærend. Når du snart er 47 år gammel, har du ikke lenger den samme kontrollen som før. Det er ikke like enkelt å levere varene med samme presisjon som tidligere, flirer Beagrie.

Se innslaget i videovinduet øverst