TOR FLØYSVIK er klar som dommer i «Skal vi danse» til høsten.
TOR FLØYSVIK er klar som dommer i «Skal vi danse» til høsten.

«Skal vi danse»-Tor syk én dag før direktesending

... men dansedommeren nekter å holde seg hjemme - uansett hva.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag braker det løs med andre direktesending i «Skal vi danse», hvorpå det for første gang denne sesongen skal stemmes ut en kjendisdanser.

Syk før direktesending

Det spøker imidlertid for dommer Tor Fløysvik, som er blitt sengeliggende bare én dag i forkant av den storslåtte direktesendingen.

«Da teller vi ned til første par må forlate oss i Skal Vi Danse 2012. Jeg for min del er sengeliggende og håper bare at 30 timer til sending skal gjøre godt for kroppen», skriver han på sin åpne Facebook-profil.

Men samme hvor syk Tor er – han nekter å se direktesendingen hjemmefra.

– Jeg kan knapt huske sist jeg hadde influensa. Et liv med Reiters syndrom gjør at jeg daglig er nøye med kosten og vitamintilskuddet. Kombinasjonen Reiters syndrom og influensa er en dårlig miks. Men jeg er på sending, om jeg så må ta fram krykkene. Den 75 «Skal Vi Danse»-sendingen går av med meg ved dommerbordet, sier Tor til «God kveld Norge».

Les også: «Skal vi danse»-dommeren fikk to dødsbeskjeder

Pådro seg ryggskade

Forrige helg var det for dommer Christer Tornell at sendingen hang i en tynn tråd.

Etter å ha pådratt seg en kraftig ryggskade, var Tornell urolig for hvordan han skulle klare å gjennomføre lørdagens premieresending.

– Jeg har fått hekseskudd i korsryggen, så jeg håper bare at jeg kan sitte lenge nok. Det ene beinet ble litt lenger enn det andre veldig fort fordi muskler og virvlene blir dratt feil. Nå har jeg vært til behandling hele uka, så vi får vi bare håpe at jeg slipper å skli ned og rundt på stolen i dag, sa Christer Tornell til «God kveld Norge» om skaden han pådro seg under forberedelsene til sin egen danseturné.

Les mer: Christer Tornell skadet før «Skal vi danse»-premieren