Mia Gundersen i Norske Talenter (Foto: TV 2)
Mia Gundersen i Norske Talenter (Foto: TV 2)

Mia Gundersen: – Jeg lo så jeg holdt på å tisse på meg!

Se opptredenen som gir «Norske Talenter»-dommeren latterkrampe.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi er ikke norske,
vi har ingen talenter,
våre venner bor på asylmottak og venter
på svar fra UDI
på om de får bli,
på om de må dra,
det er kanskje like bra (å dra)

Slik lyder første vers i den egenkomponerte sangen «Norske Talenter sesong fem, runde én», som Igor Dunderovic (32) og Elvis Medic (33) fremførte i kveldens «Norske Talenter». Det viste seg etter hvert at publikum – inkludert de tre dommerne – ikke klarte å holde latterkulene tilbake under opptredenen.

– Det å få folk til å le er virkelig en kunst. Og det som skal treffe er teksten. Jeg lo så jeg holdt på å tisse på meg, var Mia Gundersens entusiastiske tilbakemelding etter at siste strofe var sunget.

Se duoens visesang og dommernes tilbakemeldinger ovenfor!

– Nesten ingen som går videre med humor

De to musikerne får til slutt tre ja fra dommerne, og Alex Rosén forteller at det er et trangt nåløye de har klart å presse seg gjennom.

– Med humor er det nesten ingen som har gått videre i «Norske Talenter». Og så er det hyggelig å ha noen som kan være talerør for asylmottakene. Dette var helt supert!

Ifølge musikantene selv er opptredenen en engangsvise, som kommer til å gå ut på dato i løpet av helgen.

– Vi har i lang tid prøvd å lage hits uten at vi har slått gjennom. Men vi er veldig flinke til å lage sanger for anledningen. De kan for eksempel passe til et bryllup i dag og man kan le av den i morgen, men overimorgen er den ubrukelig, forklarer de.

Se alle «Norske Talenter»-opptredener så langt her!

Igor og Elvis i Norske Talenter (Foto: Thomas Reisæter/TV 2)

Talenter på asylmottak

Dunderovic og Medic, som opprinnelig er fra Bosnia, forteller til tv2.no at de har holdt på med musikk siden de var unge tenåringer.

– Vi har vært talenter siden vi var 13 år gamle, men da bodde vi på asylmottak. Etter at vi kom ut av asylmottak måtte vi lære oss norsk. Da vi hadde lært oss norsk, måtte vi bli en del av det norske samfunnet. Da vi ble 31 år skjønte vi at vi skulle gjort dette da vi var 13. Men bedre sent enn aldri, sier Dunderovic.

Tidligere har duoen opptrådt i det de kaller «bosniske sammenhenger», som for eksempel på ambassaden eller på fester.

– Det bosniske miljøet kjenner oss veldig godt, og mente at dette burde funke på norsk. Og det gjør det, smiler 32-åringen.

Hvordan det går videre med engangsvisene til Dunderovic og Medic kan du se fredager klokken 20.00 på TV 2. Les alt om dommere og deltakere på tv2.no/talenter!