«Skal vi danse» er ikke noe for pingler. Vonde bein, knall og fall er noe kjendisene må regne med. Treningen fram til lørdagens Paso doble ble litt mer smertefull enn det modell og blogger Linni Meister hadde regnet med.

Da tv2.no besøkte Linni og hennes dansepartner Calle Sterner på trening, viste hun fram resultatet av knallhard trening.

– Når man skal danse paso doble, skal man trampe ganske hardt. Jeg fant ut at jeg like så greit skulle sette hælen i tåen min, sier hun og viser fram en bandasjert tå.

Djevel på trening

Linni legger ikke skjul på hvem som er skyld i skaden hennes.

– Calle virker veldig søt og morsom her, men er egentlig en djevel på trening. Han skriker, brøler, kjefter og tråkker på meg, sier hun og ser anklagende på Calle.

– Nei, nei, det der var ikke meg, skyter dansetreneren inn.

– Når mennesker lukter blod eller får vondt, blir vi automatisk aggressive, så det var det som skjedde, og da fikk jeg virkelig til paso doble-blikket, sier modellen og stirrer forførerisk inn i kamera.

Les også: «Skal vi danse»-Calle: – Får mest oppmerksomhet fra menn

Ikke for mye utringning

Linni forteller at det verste som kan skje på lørdag er at hun stikker hælen sin inn i de andre tærne, slik at de også blir skadet.

– Det hadde ikke vært så kult om kjolen min spjæret heller, sier hun og legger til:

– På TV er jeg redd for å ha for mye utringning. Hver gang vi er hos kostymeprøving, får jeg de derfor til å sy inn kjolene. Folk vet at jeg har store pupper, men det er et familieprogram liksom. Det er veldig mye utringninger og kropp. Jeg skal jo på foreldremøte i barnehagen, sier hun spøkefullt.

Nå kan Linni Meisters kjole bli din

Språkproblemer

Kommunikasjon er viktig i ethvert danseforhold. Dette er kanskje ikke alltid like lett når man setter sammen en svensk sjarmør og en norsk modell.

Se kommunikasjonsproblemene mellom Calle og Linni i videoen!

Se «Skal vi danse» på TV 2 lørdag klokken 19.30!

Les alt om «Skal vi danse» på programmets nettside.

Følg «Skal vi danse» på Facebook