happy day jt_sumo (Foto: Fredrik Arff)
happy day jt_sumo (Foto: Fredrik Arff)

Jan Thomas: – Hun kler seg som en hore

Kjendisstylisten står inne for slakten av «Tigerstaden»-Carina.

Jan Thomas Mørch Husby ga artisten og «Tigerstaden»-jenta Carina Dahl terningkast én i sin Se og Hør-spalte, for hennes antrekk på God kveld Norges 15-års jubileum.

Raser mot Jan Thomas

I sin vurdering skriver han blant annet at: «Dette er bare flaut. Du minner om en mislykket Alexandra Joner. Dette antrekket hadde knapt fungert på et russisk disco. Håret er en krise i seg selv, og du sender ut feil signaler her.».

Carina Dahl selv raser mot vurderingen på sin blogg, fordi hun mener at Jan Thomas selv har bedt henne om å være mer vågal i klesveien.

Jan Thomas selv hadde først kun én kommentar til Dahls kritikk:

– Vågalt er bra, men da må man gjøre det med stil, sier kjendisstylisten til «God kveld Norge»

LES OGSÅ: «Tigerstaden»-Carina raser mot selvmotsigende Jan Thomas

– Kler seg som en hore

Men nå tar han imidlertid bladet fra munnen, og forsvarer anmeldelsen sin. Dahls kritikk ser han på som sutring.

– Nå må det virkelig bli slutt på denne sutringen. Jeg sa at Carina skulle bli mer vågal, men ikke at hun skulle kle seg som en hore, sier han til «God kveld Norge».

Videre mener han at artist og reality-aktuelle Dahl burde tenke på hvordan hun kler seg.

– Carina må være seg. Nå gjør hun et realityshow, og dermed er det viktig at hun ser ut som seg selv og ikke en sirkusartist når hun er ute og lufter seg. Det er dårlig marketing, sier han.

(artikkelen fortsetter under bildet)

carinajanthomas (Foto: Tor Gunnar Berland)
carinajanthomas (Foto: Tor Gunnar Berland)

Oppmerksomhetssyke kjendiser

Jan Thomas har den siste tiden fått mye kritikk for sine anmeldelser. Han slaktet Dorthe Skappels røde dress på TV 2s 20-års jubileum, hvorpå Skappels datter Maria raste mot stylisten på sin blogg.

Nå mener han selv at folk må slutte å rase mot anmeldelsene hans.

– Nå må folk roe seg ned med å kaste seg på denne bølgen med «å rase mot Jan Thomas» for å få oppmerksomhet rundt seg selv. Får man ikke det på egenhånd, er det rett og slett ikke ment to be, mener han.

– Synker lavt

Carina Dahl selv blir helt paff når hun får høre de siste sitatene fra Jan Thomas.

– Jeg vet ikke engang hva jeg skal svare på det. Hvis du kaller en annen voksen person for hore når du er over 40 år, da synker du lavt, mener hun.

Hun forteller at hun aldri har hatt et vondt ord å si om Jan Thomas, og at det eneste hun kritiserte han for var at han ikke støtter folk som tør å skille seg ut.

– Jeg prøvde noe nytt på oppfordring fra han. Det er jo faktisk et kompliment til ham. Jeg har alltid hatt respekt for ham, men når han kaller meg hore mistet han mye av den respekten, sier hun.

Også oppmerksomhets-poenget til Jan Thomas synes hun er drøyt.

– Hvis han tror at jeg søker oppmerksomhet gjennom ham, tror han veldig høyt om seg selv. Han slaktet meg offentlig i et blad. Da mener jeg at jeg har rett til å forsvare meg selv på min blogg. Og dessuten, hvis han ikke synes at jeg fortjener oppmerksomhet, ga han meg hvertfall masse oppmerksomhet med det sitatet, avslutter hun.