carinajanthomas (Foto: Tor Gunnar Berland)
carinajanthomas (Foto: Tor Gunnar Berland)

«Tigerstaden»-Carina raser mot selvmotsigende Jan Thomas

– Han slakter sitt eget råd.

Fredag kom singelaktuelle og «Tigerstaden»-aktuelle Carina Dahl til God kveld Norges 15-års jubileumsfest sammen med de andre «Tigerstaden»-jentene».

– Bare flaut

For anledningen hadde hun i følge seg selv forsøkt å «trøkke på» i klesveien. Derfor hadde hun valgt en kjole med utskårede partier ved midjen, og hun hadde satt håret opp i en krøllete hanekam.

Det antrekket likte imidlertid ikke Se og Hørs motespesialist, Jan Thomas Mørch Husby. For i sin spalte denne uka, gir han henne terningkast én, og skriver følgende:

«Kjole fra Nelly, sko fra Christian Louboutin. Carina, da! Dette er bare flaut. Du minner om en mislykket Alexandra Joner. Dette antrekket hadde knapt fungert på et russisk disco. Håret er en krise i seg selv, og du sender ut feil signaler her. Det er ikke noe galt i å handle på Nelly, men please! Det eneste som fungerer er skoene, men ikke engang dem redder deg denne uken.»

Dobbeltmoral

Nå raser Carina Dahl mot Jan Thomas på sin egen blogg i innlegget med tittelen «Jan Thomas slakter sitt eget råd». Ikke fordi hun ble slaktet, men fordi hun mener at hun gjorde akkurat som Jan Thomas selv har bedt henne om.

For et års tid siden var nemlig Dahl på besøk hos Jan Thomas i «Happy Day»-studioet, hvor Jan Thomas ga norske kjendiser en makeover.

– Da sa Jan Thomas til meg at jeg hadde en fin stil, men at jeg som artist burde tørre å være mer vågal. Han påpekte blant annet at jeg burde tørre å gjøre noe med håret mitt, som jeg ofte har utslått eller i en enkel hestehale, forteller hun til «God kveld Norge».

I helgen mener hun at hun tok Jan Thomas på ordet, og turte å være mer vågal. Men da får hun altså slakt. Dahl mener at det er dobbeltmoralistisk å gi noen et råd, for å så slakte dem når de prøver.

– Jeg har vært på sidene hans før, og fått mye bedre anmeldelser på mine helt alminnelige antrekk. Men når jeg gjør som han sier, da får jeg én. Det synes jeg bare blir teit, sier hun.

– Følte meg tøff

Dahl påpeker imidlertid at hun ikke er lei seg over slakten, men at hun bare synes det er rart med tanke på Jan Thomas sine tidligere råd.

– Jeg blir absolutt ikke lei meg. Jeg driver med musikk, og er ingen motedame som er opptatt av å være in hele tiden. Når det er sagt følte jeg meg tøff på fredag, og jeg tror aldri at jeg har fått så mange komplimenter før som den kvelden, forteller hun.

Hun er derfor stolt av seg selv som turde å skille seg ut, og synes Jan Thomas også burde skryte av de som tør.

– Vi så det samme med Dorthes røde dress nå sist. Jan Thomas slakter de som tør å skille seg ut. Det er så mye jantelov i Norge fra før. Hvorfor kan vi ikke skryte av de som tør i Norge?, sier hun.

Har slaktet flere

«God kveld Norge» har vært i kontakt med Jan Thomas, som har én enkel kommentar til Dahls kritikk.

– Vågalt er bra, men da må man gjøre det med stil, sier kjendisstylisten til «God kveld Norge».

Det har den siste tiden stormet rundt Jan Thomas sine vurderinger, etter at han slaktet Dorthe Skappels røde dress på TV 2s 20-års jubileum.

Tidligere har også han og Linni Meister, som også er med i «Tigerstaden», røket i tottene på hverandre etter at han også ga henne dårlige tilbakemeldinger.

LES OGSÅ: Linni Meister går i strupen på Jan Thomas - igjen