«Raske Menn» har i skikkelig «TV 2 Hjelper deg»-stil testet ut hvilke graviditetstester som er «best i test».

Blandet seg inn

I kveldens «20.00 med Raske Menn», kommer et innslag hvor Øyvind Rafto tester graviditetstester, med kollega Calle Hellevang-Larsen i rollen som hormonell forsøkskanin. Parodien som gutta gjør av «TV 2 hjelper deg» ble spilt inn i det samme studioet hvor programmet ukentlig spilles inn.

– Jeg måtte hjelpe til og rette litt på parodien til Øyvind Rafto, da de var i studioet mitt og spilte inn reportasjen. Han sa – «me har testa», mens jeg sier vi. Siden de lånte tv-studioet til «TV 2 hjelper deg» syntes jeg det var på sin plass og blande seg inn, sier Solveig Barstad til God Kveld Norge.

Les også: «Raske menn» tester ordbruk i media: – Vi er en god «negerbedrift»

– En ære

Programleder Solveig Barstad i «TV 2 hjelper deg» tar parodien med et stort smil. Hun synes tvert imot det er en ære å bli parodiert. Hun liker godt gutta i «Raske menn» men tror ikke hun vil gjøre det samme som gutta gjør i parodien.

– Jeg har blitt parodiert før av Thomas Giertsen, og det å bli parodiert er jo en ære. Vi kommer ikke til å ta ideen fra «Raske Menn», og teste graviditetstester, avslutter en lattermild Solveig Barstad til «God Kveld Norge».