Anna Anita Yaskiv i Norske Talenter (Foto: TV 2)
Anna Anita Yaskiv i Norske Talenter (Foto: TV 2)

Dommerne til Anna Anita: – Du har Gud i stemmen din

Hør 11-åringens «Norske Talenter»-opptreden her!

I sommer bestemte den da elleve år gamle Anna Anita Yaskiv seg for at hun skulle prøve seg foran de tre «Norske Talenter»-dommerne. Som vi fikk se i fredagens program var det noe hun ikke skulle angre på.

– Vet du hva, du har Gud i stemmen din, sa Adil Khan (29) etter 11-åringens fremførelse av Christina Aguilera-låta «Hurt». Deretter ble Khan så målløs at han måtte overlate resten av kommentarene til sine dommerkolleger.

Se Anna Anitas opptreden og dommernes tilbakemeldinger ovenfor!

– Du har fått en gave

Mia Gundersen var på sin side ikke like ordknapp.

– Du har fått den gaven. Det heter å synge og å formidle. Du er elleve år og har en stemme du kan ta alle veier. Du kan synge så utrolig mange stilarter, det er bare opp til deg hva du ønsker. Du sender ut at du er trygg på scenen, «det er her jeg skal være». Fy søren, for en opplevelse jeg har hatt med deg!

Og med tre soleklare ja fra dommerne er den unge sangeren videre i «Norske Talenter».

Anna Anita: – Helt topp!

Anna Anita, som siden auditionen har fylt 12 år, forteller til tv2.no at hun ikke hadde forventet utelukkende positive kommentarer fra dommerpanelet.

– Det er veldig, veldig artig og koselig. Jeg visste ikke at jeg skulle få så gode kommentarer. Jeg var sikker på at det skulle komme et «men». Det er alltid hyggelig å få tilbakemeldinger, men det er ekstra artig å høre så gode ting fra så kjente folk som Mia, Adil og Alex. Det var helt topp!

Hun forteller videre at det var til stor hjelp å ha et entusiastisk publikum til stede i salen på Christiania Theater i Oslo.

– Det var veldig artig å stå på scenen. Publikum var veldig bra og heiet og klappet. Det ga meg en veldig stor energi! Jeg ble selvsikker av det, sier hun.

Se også: David (10) fikk stående applaus i «Norske Talenter»

– Betyr mye å gå videre

Etter flere runder med «Norske Talenter»-auditions blir det etter hvert klart for en dommerutvelgelse, der bare de beste deltakerne går videre til liverundene. Anna Anita har store håp om å nå langt i konkurransen.

– Det betyr veldig mye for meg å gå videre. Da får jeg se hvor mye krefter jeg har, hvor flink jeg er og hvor langt jeg kan gå. Det var i alle fall veldig artig å gå videre fra første runde, sier hun.

Hvordan det går med Anna Anita og de andre deltakerne kan du se fredager klokken 20.00 på TV 2. Les alt om deltakere og dommere på tv2.no/talenter!