Grethe Nordgård i Norske Talenter (Foto: Thomas Reisæter/TV 2)
Grethe Nordgård i Norske Talenter (Foto: Thomas Reisæter/TV 2)

Grethe (49) får Alex Rosén til å føle seg «dirty»

– Når man sitter og skrever over en stol er det jo litt vågalt.

– Nå følte jeg meg som den dirty fyren.

Det sier dommer Alex Rosén i fredagens «Norske Talenter»-program etter Grethe Nordgård (49) sin fremførelse av «Santa baby» i en relativt utfordrende julekjole.

49-åringen ler godt av kommentaren, og forteller til tv2.no at hun kan se hvor den kommer fra.

– Når man sitter og skrever over en stol er det jo litt vågalt.

Se en smakebit av hennes forføreriske opptreden ovenfor!

Ville sjarmere Alex Rosén

Kristiansandkvinnen tenkte på forhånd at ville prøve å gjøre noe litt annerledes på sin audition.

– Det var jo sommer da dette ble spilt inn, så da tenkte jeg at jeg måtte synge en julesang. Og da måtte jo kostymet stå i stil!

Planen var hele tiden å sjarmere den eldste herren i dommerpanelet.

– Med den auditionen hadde jeg Alex i boks, tenkte jeg. Han er jo kjempefestlig og veldig skjønn. Og så har han Norges morsomste latter! Han er også litt mer på min alder enn Adil, ler Nordgård.

– Har heldigvis strømpebukse på

Mia Gundersen (Foto: TV 2)
Mia Gundersen (Foto: TV 2)
Og Rosén ble tilsynelatende svært imponert av den rødkledte kvinnen på scenen.

– Det her var jo... Hva skal man si? Sexy. Du klarer å få meg veldig sånn «wow», sier dommeren i slutten av klippet du kan se ovenfor.

At hele Norge får se henne i sexy positur på TV i beste sendetid synes Norgård er helt fint.

– Jeg har heldigvis strømpebukse på, så man ser ingenting. Jeg var veldig bevisst på at det ikke skulle gå for langt, dette er jo et familieprogram!

Se alle «Norske Talenter»-opptredener så langt her!

Opptrådte med betennelse og brudd

Til daglig jobber 49-åringen som togvertinne på Sørlandsbanen. Hun var ikke i tvil om at hun skulle melde seg på «Norske Talenter» da muligheten bød seg.

– Jeg elsker å underholde, det er SÅ gøy! Og da jeg skulle på audition tenkte jeg «jeg kan ikke bare synge sanger, jeg må ha noen moves også».

Selv om deltakeren koste seg på scenen, var ikke forutsetningene for opptredenen de beste.

– Jeg kom med betennelse i høyre ankel og brakk stortåa like før. Så jeg heiv i meg smertestillende og beit tenna sammen, forteller hun.

Ble satt ut av kjekk Adil

Adil Khan (Foto: TV 2)
Adil Khan (Foto: TV 2)
Den fysiske tilstanden var heller ikke det eneste problemet den dagen. En 29 år gammel dommer satte 49-åringen ute av spill.

– Adil vinket til meg da jeg gikk på scenen og da ble jeg helt lost! Han er jo så kjekk. Jeg ble helt satt ut og følte at jeg ikke fikk sagt det jeg egentlig hadde tenkt, ler en ærlig Nordgård.

Se oversikten over alle denne ukas «Norske Talenter»-deltakere her.

– Bryr meg ikke om hva folk tenker

Fra før kan Nordgård skilte med tittelen sørlandsmester i Singstar, og en tredjeplass i NM i det samme spillet. Om talentet holder for en videre deltakelse i «Norske Talenter» får du altså se fredag kveld. Selv gleder hun seg stort.

– Det blir spennende å se hvordan de klipper programmet! Det blir gøy å se det på TV. Også tror jeg at de som kjenner meg synes det er veldig morsomt.

49-åringen mistenker at ikke alle kommer til å like det de ser av stolskreving på TV. Det har hun bestemt seg for å takle.

– Jeg bor i Kristiansand, som nok er litt preget av janteloven. Det blir spennende å se hvordan folk kommer til å ta dette. Men jeg bryr meg ikke så veldig mye om hva folk tenker. Hvis jeg gjorde det ville jeg nok aldri stilt opp på dette!

Hvordan det går med Nordgård kan du se fredag klokken 20.00 på TV 2. Les alt om deltakere og dommere på tv2.no/talenter!