Fredag var det duket for storslagent fest på Onda. God kveld Norge fyller 15 år og det må selvfølgelig feires.

Les også: Dorthe Skappel: – Det har vært tøft til tider

Dorthe 2 (Foto: Tor Gunnar Berland)

Den røde løperen var fylt opp med kjente fjes og flotte antrekk, men God kveld Norge-dronningen Dorthe Skappel hadde andre planer. Hun kom nemlig kjørende i en racerbåt, stående på panseret til båten.

– Vi hadde en sånn fin sving ute på dyna fyr i et veldig raskt tempo. Da forsvant liksom det som var av krøller og diverse andre ting. Det var kjempegøy, men jeg måtte ha på meg en ikke så veldig «motesvømmevest». Vesten tok jeg av da jeg skulle opp på panseret, sier Dorthe til «God kveld Norge».

Les også: Her gir Dorthe fra seg tronen for første gang i God kveld Norges historie

– Sklisikker såle

Dorthe, som har ledet lørdagsmagasinet på TV 2 uavbrutt siden 1997, sto imidlertid støtt foran på racerbåten, som skulle ta hun i land på Onda på Aker Brygge.

– Jeg var veldig nervøs med en gang, men da jeg skjønte at jeg sto støtt så gikk det relativt greit. Det er derfor jeg har valgt noen sko med litt sånn sklisikker såle. De veldig høye og fancy skoene ble igjen hjemme, sier God kveld Norge-dronningen.

Men å ankomme stående på panseret på en båt synes Dorthe både var morsomt og pinlig.

– Jeg har en redaksjon som synes sånt er veldig morsomt, mens jeg synes det er litt pinlig. Jeg synes det egentlig er ganske gøy, men jeg synes det er litt flaut også. Derfor blir det litt sånn toveis for meg. Ja, det er jo grisekult, men kanskje alle andre synes det ser jævlig teit ut. Men det var gøy, forteller Skappel.

Les også: Dorthe rørte datteren til tårer

– Pleie relasjoner

Flere av kjendisene som møtte opp på den røde løperen roste Dorthe og mente at God kveld Norge er Dorthe.

– Det synes jeg er veldig stas at folk sier. Nå skal jeg bare hygge meg og ha det kjempe koselig. Jeg skal snakke med flest mulig for å pleie relasjoner. For det er jeg egentlig ikke så veldig god på, avslutter God kveld Norge-dronningen.