christer
christer

Christer Tornell skadet før «Skal vi danse»-premieren

– Hvis jeg sitter litt rart innimellom så er det bare fordi jeg har en ball ved siden av rumpa.

Lørdag er det klart for en ny runde med «Skal vi danse» på TV 2, der Christer Tornell nok en gang er en del av det faste dommerpanelet.

Etter å ha pådratt seg en kraftig ryggskade på søndag, er Tornell nå urolig for hvordan han skal klare å gjennomføre lørdagens premieresending.

dommere (Foto: Tor Gunnar Berland, © ps)
dommere (Foto: Tor Gunnar Berland, © ps)

– Jeg har fått hekseskudd i korsryggen, så jeg håper bare at jeg kan sitte lenge nok. Det ene beinet ble litt lenger enn det andre veldig fort fordi muskler og virvlene blir dratt feil. Nå har jeg vært til behandling hele uka, så vi får vi bare håpe at jeg slipper å skli ned og rundt på stolen i dag, sier Christer Tornell til «God kveld Norge» om skaden han pådro seg under foreberedelsene til sin egen danseturné.

Les også: Høstens dommere er klare

Føler seg dopet

«Skal vi danse»-dommeren har fått behandling for de intense smertene hver dag denne uken, og forteller at han føler seg lettere dopet etter å ha inntatt et stort antall smertestillende.

Verst er smertene når Tornell må sitte, noe han må gjøre i flere timer under «Skal vi danse»-sendingen.

tornell sitte (Foto: Glenn Svendsen , © ps)
tornell sitte (Foto: Glenn Svendsen , © ps)

– Jeg lurer på om det vil gå bra å sitte så lenge. Jeg skal gjøre en liten test der jeg bare skal sitte en stund. Det er ikke bra å stå heller, man skal helst gå rundt. Egentlig skulle jeg ha gått rundt med danserne på gulvet for å få best mulig effekt for meg selv, men jeg får bare holde meg fast i stolen og gjøre som Tor burde gjøre innimellom: Spenne fast sikkerhetsbeltet og bare sitte der, sier Tornell til «God kveld Norge».

Hjelpemiddel i studio

Dersom ryggsmertene blir for intense, har den erfarne danse-dommeren med seg et hjelpemiddel i studio, som i verste fall kan bli synlig for TV-publikummet.

– Jeg skal ta med meg en triggerpunkts-ball som jeg kan sette meg litt på. Da kan jeg avlaste og få musklene til å slappe av. Hvis jeg sitter litt rart innimellom så er det bare fordi jeg har en ball ved siden av rumpa.

Les også: Skal vi danse-dommeren fikk to dødsbeskjeder

Optimistisk

Nå håper Christer Tornell av ytterligere behandling og hjelpemidler i TV-studioet vil gjøre at han klarer å gjennomføre dommer-jobben.

– I utgangspunktet har vi ikke vikarer. Heldigvis er det sånn at vi ikke trenger å gjøre så veldig mye mer enn å sitte der, og jeg får virkelig ikke håpe at det skal bli et problem. Det tror jeg ville satt et støkk i de som håndterer sendingen, men jeg skal komme meg gjennom dette, sier «Skal vi danse»-dommeren til «God kveld Norge».

Les også: – Han er en fantastisk mann og et stort forbilde