hellstrøm
hellstrøm

Stoppet Hellstrøm-opptak etter sammenbrudd

TV-teamet måtte reise hjem da følelsene tok overhånd for Liv Hornes.

Det blir sterke følelser i søndagens premiersending av «Hellstrøm rydder opp hjemme» på TV3.

Mesterkokk Eyvind Hellstrøm besøker langtidssykmeldte Liv Hornes (55) på Ottestad utenfor Hamar, og allerede tidlig i sendingen er det tydelig at Hellstrøm står overfor en stor utfordring.

Etter å ha vært gjennom to operasjoner for brystkreft er Liv fullstendig tappet for krefter. Angst og depresjon gjør at hun kun får i seg et par knekkebrød og kosttilskudd i pilleform per dag.

hellstrøm klem
hellstrøm klem

Da Hellstrøm ber Hornes om å lage en middag fra bunnen av, tar følelsene fullstendig overhånd for 55-åringen.

Les også: Eyvind Hellstrøm takker nei til «Skal vi danse»

Fikk sammenbrudd

Oppløst i tårer ber Liv om å få TV-innspillingen stoppet da hun plutselig får et nervøst sammenbrudd på kjøkkenet.

– Det ble litt for mye for meg. Jeg vil gjerne prøve, men nå går det ikke. Jeg vil gjerne ha en liten pause, sier en gråtende Hornes i TV-programmet.

Avbrøt innspillingen

Etter sammenbruddet besluttet teamet bak Hellstrøm å stoppe opptakene i to dager, noe programlederen selv sier er første gang i programmets historie.

– Dette har jeg ikke opplevd før. Jeg må reise hjem med uforrettet sak. Jeg har en dårlig følelse av å måtte dra fra Liv gråtende og deprimert, sier Eyvind Hellstrøm i TV-programmet.

hellstrøm liv
hellstrøm liv

TV3s informasjonsmedarbeider Silje Linderud Næss sier til «God kveld Norge» at det ikke bød på dramatikk å forskyve inspillingen, og at de valgte å gjøre dette av hensyn til Liv Hornes.

– Det ble for mye for henne, men Liv ville veldig gjerne at skulle fortsette innspillingen senere, sier Linderud Næss til «God kveld Norge».

Les også: Han er ti ganger rikere enn Hellstrøm

Nylig kreftoperert

Liv Hornes har nylig vært gjennom nok en kreftoperasjon og ønsker på grunn av sin helse ikke å kontaktes av presse i forbindelse med deltagelsen i «Hellstrøm rydder opp hjemme». I en kommentar til TV3 sier hun at:

– Jeg er nyoperert og resultatene er bra, men jeg har fortsatt en lang vei å gå. Jeg er på god vei med matlaging og spising og har kontakt med Kristine Møller ved Lovisenberg diakonale sykehus i Oslo for veien videre med mat og ernæring. Eyvind hjalp meg ut av «bobla» jeg var i, og det er jeg evig takknemlig for, sier Liv Hornes via TV3.

Les også: Eyvind Hellstrøm med ny dame