UTENLANDS : Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn har valgt å flytte til London,  fordi de begge bodde der i tidligere perioder av sine liv. (Foto: POOL, © ps)
UTENLANDS : Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn har valgt å flytte til London, fordi de begge bodde der i tidligere perioder av sine liv. (Foto: POOL, © ps)

Märtha og Ari til London for å lære barna engelsk

– Det er viktig at barna lærer engelsk, sier prinsesse Märtha Louise (40) om flyttingen til London.

Prinsessen møtte norsk presse ved fasjonable Kensington Gardens tirsdag.

– Lære engelsk

Under pressekonferansen forklarte hun at barna har hatt stor betydning for flyttingen.

PRESSEKONFERANSE : Prinsesse Mätha Louise kallte inn til pressekonferanse om London-oppholdet tirsdag formiddag. (Foto: Meek, Tore)
PRESSEKONFERANSE : Prinsesse Mätha Louise kallte inn til pressekonferanse om London-oppholdet tirsdag formiddag. (Foto: Meek, Tore)

– For det første synes vi det er viktig at barna lærer engelsk, sier Märtha Louise til NTB.

Vokste opp i London

De tre døtrene Maud Angelica (9), Leah Isadora (7), og Emma Tallullah (3), både gruer og gleder seg til å flytte til London. Men valget har vært enklere siden Ari vokste opp i London i barneårene.

Les også : – Får ikke leid ut familiehuset

– Ari har bodd i England før, fra han var null til fire år, og han hadde lyst til å komme tilbake for en periode. Og så tenkte vi at det var fint å gjøre det før barna ble tenåringer, sier hun.

Fasjonabelt hus

Ifølge Aftenposten har prinsessen og forfattermannen Ari Behn (39) kjøpt seg leilighet til 18 millioner kroner i det ettertraktede Angel Islington-kvarteret, nordøst i sentrum av storbyen.

Her vil de bo i minst ett år sammen med sine tre døtre, Maud Angelica, Leah Isadora og Emma Tallulah.

– Islington er et veldig kulturelt område her i London, sier Märtha Louise.

Forsvinne i mengden

TV 2s hoffekspert tror prinsesse Märtha Louise og Ari Behn vil forvinne litt i mengden, når de nå velger å flytte til London. Her kan de få gå i fred uten å bli gjenkjent overalt, og de får leve et mer anonymt liv.

– Samtidig er jo London en utrolig spennende og inspirerende by, der de også har mange venner og bekjente - også i den britiske kongefamilien, sier Kjell Arne Totland til God Kveld Norge.

Les også : Ari Behn lager bibelteater