Sykkellaget Orica GreenEdge gjør som cheerleaderne til Miamai Dolphins og det amerikanske OL laget i svømming. De lager en parodivideo til Carley Rae Jespen's
Sykkellaget Orica GreenEdge gjør som cheerleaderne til Miamai Dolphins og det amerikanske OL laget i svømming. De lager en parodivideo til Carley Rae Jespen's "Call Me Maybe". (Foto: MONTASJE/)

Slik har du ikke sett syklistene danse før

Orica-GreenEdges lag i Vuelta a España har gjort som cheerleaderne til Miami Dolphins og laget en herlig musikkvideo. Se den her!

Hit-låten «Call me maybe» av Carley Rae Jespen inspirerte cheerleaderne til Miami Dolphins til å lage en egen musikkvideo til den da de fotograferte til sin badedraktkalender tidligere i sommer.

Videoen, som du ser nedenfor, ble en stor hit på YouTube og snart fulgte det amerikanske OL-laget i svømming opp med sin variant (den ser du nederst i artikkelen).

Nå har gutta på det australske sykkellaget Orica-GreenEdge tatt opp hansken og laget sin versjon. Resultatet er nokså kostelig og bra gjennomført - spesielt når den samme gjengen samtidig sykler Spania rundt.

I dag er det hviledag i Vueltaen, men du kan korte ned ventetiden til onsdagens TV 2 Zebra-sendte etappe med musikkvideoen øverst i artikkelen.

Hvilken video synes du er best? Si din mening nederst i artikkelen!

Her kan du se videoen syklistene har parodiert:

Og her kan du se hvordan det amerikanske svømmelaget til OL løste det: