DOMMEN: Her får Vinni dommen fra musikkanmelder Lars Magnus Eltervaag Kristensen (10).  (Foto: Ettermiddagen)
DOMMEN: Her får Vinni dommen fra musikkanmelder Lars Magnus Eltervaag Kristensen (10). (Foto: Ettermiddagen)

Her kaster musikkanmelder Lars Magnus (10) terning på Vinnis nyeste låter

– Jeg kan godt slakte folk uten å få vonde følelser.

Lars Magnus Eltervaag Kristensen er bare ti år men har allerede gjort seg bemerket som musikkanmelder. De siste dagene har flere tusen vært innom bloggen hans som er blant de 100 mest leste bloggene i Norge.

Der skriver 10-åringen musikkanmeldelser, og han er ikke redd for å være kritisk.

– Jeg er ikke redd for å være dønn ærlig om alt og kan godt slakte folk uten å få vonde følelser, sier tiåringen til Ettermiddagen.

I TV 2-programmet får den unge musikkanmelderen i oppdrag å anmelde Vinnis to kommende singler, «Stjernestøv» og «Ikke sant».

Se dommen i videovinduet over!

Få flere oppdateringer fra Ettermiddagen her

Ikke vanskelig å blogge

Lars Magnus synes ikke det er vanskelig å blogge.

– Man bare skriver det man mener om alt, sier tiåringen som har blitt en populær gutt på skolen etter at bloggen hans har gått som en farsott i sosiale medier.

At han nå anmelder låter direkte på riksdekkende TV, ansikt til ansikt med artisten som har laget låtene han dømmer, tar Lars Magnus med knusende ro.

Og Vinni er fornøyd med dommen.

Les også: Vinni: – Jeg har ikke drukket på seks måneder

Vinni delt på midten

Når platen til Vinni kommer i oktober er den delt i to – en mørk og en lysere side. Det gjenspeiler det siste året i Vinnis liv.

– Det har skjedd helt sinnsykt mye positive ting og en del mindre positive ting. At jeg har opplevd de samtidig gjør at jeg har klart å holde bakkekontakten. Jeg har ikke mistet meg selv i noen av delene, men klart å se helheten, sier Vinni til Ettermiddagen.

Hva er det beste og verste med året som har gått?

– Jeg har fått så utrolig mye positiv respons fra folk i Norge. Det er overveldende! På privaten har det skjedd slitsomme ting som ikke har vært så gøy å oppleve. Samtidig har det vært lærerikt. Alt i alt har det forhåpentligvis gjort meg til et bedre menneske.

Denne Vinni-parodien bør du ikke gå glipp av