KING (Foto: Scanpix)
KING (Foto: Scanpix)

Drillo henter inn Joshua King

Manchester Uniteds Joshua King kan få sin debut for Norge i landskampene mot Island og Slovenia.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søndag kveld ble Vegard Forren tatt ut som ekstra mann i landslagstroppen, og nå er det klart at også Joshua King blir med når troppen samles i Oslo tirsdag.

Da troppen til kampene mot Island og Slovenia ble presentert forrige uke sa Drillo uoppfordret at King var en spiller som kunne være på vei inn.

– Jeg er svak for spisskompetanse og det kan være et tidsspørsmål før en mann som King tar steget opp. Han har spisskompetanse vi mangler, sa Drillo da.

– Joshua har stor fart og en spisskompetanse som er litt annerledes enn hva de øvrige offensive spillerne har. Totalt sett ønsket vi en offensiv spiller til i troppen, sier landslagssjef Egil Olsen til fotball.no.etter innkallelsen mandag.

Les også: – King har sagt nei til hele Championship

TV 2 Sporten møtte King i England etter Manchester Uniteds U21-kamp mot Tottenhams unggutter forrige uke. Han sa da at han ikke hadde hørt noe fra Drillo personlig, men at han hadde fått med seg landslagssjefens uttalelser i forbindelse med uttaket.

– Det er alltid hyggelig å høre at Drillo tenker på meg. Men vi får se. Det er opp til han om han ønsker å ha meg med. Jeg er bare glad for å se navnet mitt og høre at jeg er i hodet hans, sa King til TV 2 Sporten.

– Mener du selv du er god nok for A-landslaget?

– Ja, jeg mener jeg er god nok når jeg er i toppform.

King forlot Vålerenga tidlig og har 4,5 år bak seg i Manchester United. Har har de siste årene vært lånt ut til Preston, Borussia Mönchengladbach og Hull.