GIR SEG: Paolo Di Canio er ferdig som Swindon manager.  (Foto: PA Wire/Pa Photos)
GIR SEG: Paolo Di Canio er ferdig som Swindon manager. (Foto: PA Wire/Pa Photos)

Di Canio om egen keeper: – En av de verste spillerne jeg har sett

Swindon og Paolo Di Canio tapte 1–4 for Preston North End, men det var trenerens uttalelser om sin egen keeper som huskes best etter kampen.

21 minutter ut i kampen mot Preston byttet Swindon-trener Paolo Di Canio sin sisteskanse Wes Foderingham ut og satte inn 18-åringen Leigh Bedwell.

Den 21 år gamle keeperen sparket en flaske ut på banen i sinne etter å ha blitt byttet ut, men Di Canio sto på sitt i etterkant av kampen.

Og vel så det.

– Han er en av de verste spillerne jeg noensinne har sett. Det var ingen grunn til at jeg ikke kunne bytte ham ut, sa Di Canio til The Sun etter kampen.

Italieneren gir seg ikke med det, og trekker frem Stoke-kampen fra Ligacupen i midtuken som et nytt eksempel.

– Han var den verste spilleren mot Stoke, men vi vant den kampen 4-3, sa Di Canio.

Les også: Raste etter Premier League-nekt - svarte med lekker hælscoring

Nå henger fremtiden til Foderingham i Swindon i en tynn tråd, og Di Canio krever at han beklager seg til fansen før han får spille igjen.

– Det har ingenting med ham å gjøre som person, men som idrettsman. Hvis han ikke beklager seg til fansen, setter jeg ham av laget. Jeg bryr meg ikke, dette er mine regler, sa italieneren.

Swindon rykket i fjor opp til nivå tre i engelsk fotball, og har fått en grei start på sesongen så langt. Laget sto med to seire og en uavgjort i ligaen, før kampen mot Preston North End fikk dem ned på jorda igjen.