Dette er neppe et syn du forventer eller ønsker å se mens du ferdes på motorveien. Det gjør jo ikke saken bedre at piloten 'kjører' på feil side av veien ...
Dette er neppe et syn du forventer eller ønsker å se mens du ferdes på motorveien. Det gjør jo ikke saken bedre at piloten "kjører" på feil side av veien ...

Her kommer jagerflyet susende like over motorveien!

Dramatikken ble fanget på video. Se det utrolige klippet!

Det er ikke alltid ting foregår så ryddig og regissert som under Forsvarets flyshow i hovedstaden denne helga. Noen piloter trenger et ekstra kick – og da kan hensynet til andres liv og sikkerhet fort bli lite viktig.

Det er klippet under et godt eksempel på. Her kommer bilen kjørende nedover motorveien – når det plutselig opp en prikk langt framme i horisonten.

En forventer jo ikke akkurat å møte på et militærfly med kurs rett mot bilen – kun få meter over bakken. Men nøyaktig det er det som skjer her.

SE VIDEO: Se hva som plutselig kjører forbi – på innersiden

Dundrer rett over bilen

Sjåføren og passasjerene i bilen rekker knapt å reagere før det hele er over. Flyet raser over dem med noen meters margin – mens det gjaller i jetmotoren og rister i bilen.

En opplevelse som naturligvis er rimelig spesiell å fortelle om etterpå – og der det faktum at du faktisk KAN fortelle om det etterpå er noe du skal være svært glad for.

Hendelsen fant sted i Russland, og jagerflyet er av typen Sukhoi SU-24. Noe mer opplysninger om bakgrunnen for den hårreisende lavtflygingen har vi ikke.

Klikk på videovinduet under for å se klippet:

http://www.liveleak.com/view?i=647_1346499869

SE VIDEO: Rullebane? Det er for feiginger!