bony 001
bony 001

Raste etter Premier League-nekt - svarte med lekker hælscoring

Wilfried Bony og agenten raste da Vitesse droppet Aston Villa-overgang - søndag viste han hva som gjorde ham Premier League-aktuell.

Wilfried Bonys nydelig hælscoring på overtid ga Vitesse 1-0-seier over Feyenoord i søndagens toppkamp i nederlandsk æresdivisjon.

Se målet over!

Den ivorianske angriperen kunne blitt Premier League-spiller like før overgangsvinduet stengte.

Les også: Marcus Pedersen leies ut til Odense

– Klubben driver meg til vanvidd
Ifølge Sky Sports var Vitesse og Aston Villa enige om en låneavtale med utsikter for en permanent overgang, men Vitesse ombestemte seg og ville kun gå med på et salg.

Det fikk både Bony og hans agent til å rase.

– Denne klubben driver meg til vanvidd. I går blokkerte de en overgang til Aston Villa, sa angriperen på overgangsvinduets siste dag.

– Omgitt av dårlige spillere
– Wilfried er ulykkelig i Vitesse. Aston Villas ønsket å låne ham med en opsjon på kjøp. Avtalen Villa gitt Vitesse rundt 70 millioner kroner. I går var de enige om at, men på kvelden sa de at kun en permanent avtale var mulig. Vi hadde alt klart og planla turen til Birmingham. Utrolig, sa hans agent Francis Kacou, som også slaktet hans lagkompiser i Vitesse.

– Wilfried må forlate Vitesse. Han vil ha nye utfordringer på et høyere nivå. Vitesse sier de er ambisiøse, men jeg ser ikke det. Wilfried er omgitt av dårlige spillere og derfor kan han ikke utvikle seg videre, hevdet agenten.

Men på tross av misnøyen klarte Bony å vise hva som gjorde ham Premier League-aktuell. Den lekre hælavslutningen sørget for tre poeng til Vitesse, og en dårlige dag og Feyenoords nordmenn.

To nordmenn på banen
Omar Elabdelleoui spilte den siste halvtimen for Feyenoord, mens Harmeet Singh ble byttet inn på overtid etter den avgjørende scoringen.

Feyenoord fikk sitt første serietap denne sesongen, mens Vitesse tok seg opp i ti poeng på fire kamper. (©NTB/TV 2 Sporten)