LINNI OVERTAR: Linni Meister erstatter Marianne Aulie i «Skal vi danse».
LINNI OVERTAR: Linni Meister erstatter Marianne Aulie i «Skal vi danse».

Linni Meister erstatter Marianne Aulie i «Skal vi danse»

– Det har ikke gått helt opp for meg!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kunstner Marianne Aulie trakk seg overraskende denne uken fra suksessprogrammet «Skal vi danse»- og TV 2 har jobbet intenst med å finne en mulig erstatter.

Nå kan «God kveld Norge» avsløre at det er Linni Meiser som går inn og overtart plassen til Aulie.

Les også: Marianne Aulie hadde med seg Malove på dansetrening

Takket «Ja»

Programmet har premiere allerede neste uke og Linni kan fortelle at hun gleder seg stort til dansetimene.

– Herregud og Jesus Christ! Det er jo premiere om seks dager. Jeg elsker utfordringer og jeg elsker skal vi danse - så dette blir bra!,forteller en storfornøyd Linni til «God kveld Norge».

Linni skal nå ligge i hardtrening den kommende uken for å gjøre seg klar til premieren på parketten.

Hun har allerede fortalt familien den store nyheten og det er en spesiell person som lenge har ønsket å se nettopp Linni i programmet.

– Bestemor begynte å gråte når jeg sa det til henne, hun fyller 90 i år og er gammel proffdanser. Hun har alltid ønsket å se meg i «skal vi danse». Hun er ikke helt frisk, men sa at hun skulle fly til Oslo fra Stavanger og få med seg første sending uansett. Da ble jeg rørt - og begynte å gråte jeg også, forteller Meister.

Les også: Nå melder kjendisene seg til «Skal vi danse»-deltagelse

Hektisk tid i vente

Linni har også fått kjenne litt på nervene før det store avsparket.

Hjemme har hun sønnen Dennis som skal være med i studio når det hele skjer.

- Jeg gjør dette med skrekkblandet fryd. Hvordan skal jeg rekke alt? Dennis, sønnen min, elsker å danse. Så han skal heie på mammaen sin.

Ukeplanen er allerede full og det er ingen tvil om at Linni kommer til å ha mye og gjøre denne uken.

– Jeg skal ta promobilder og spille inn peomovideo så fort som mulig. Jeg ligger jo måneder etter de andr, sier hun.

Les også:Ville fjerne «Skal vi danse»-gråtingen

Respekterer Aulies avgjørelse

Spekulasjonene på hvem som ville overta etter Marianne Aulie har vært mange.

Kunstneren har selv fortalt at hun ikke lenger ønsket å delta i programmet da hun merket at brystmelken begynte og forsvinne, og hun ville derfor heller prioritere hennes lille datter.

Linni forteller hun har stor respekt for Mariannes avgjørelse og at hun selv hadde gjort det samme om hun var i Aulies sko.

– Det blir jo fra en mor til en annen. Jeg stiller opp! Jeg kjenner henne ikke, men skjønner at hun ville trekke seg da hun sto i fare for å miste brystmelken. All respekt til henne for det, jeg hadde gjort det samme om jeg hadde kunne mistet maten til mitt barn.

– Hvordan ser du på sjansene dine?

– Jeg ligger langt etter. Det har ikke gått helt opp for meg. Jeg skal gjøre mitt aller beste og må bare bruke tiden godt. Dette kom jo veldig brått på!, sier Linni.

Les også:Tor Fløysvik om sykdommen:– Jeg var en klovn

Kjendiser tipser om seg selv

Onsdag fortalt TV2s pressekontakt Unn Grethe Berge at telefonen hennes ikke har stått stille etter at nyheten om at Marianne Aulie trakk seg fra «Skal vi danse», sprakk.

– Kjendisene ringer inn selv og melder seg til tjeneste. De som ringer forteller at de har tid og lyst til å være med, nå som det har åpnet seg en mulighet, røpet Berge.

Også venner og bekjente av kjendisene som ringer inn.

Deltagelse i «Skal vi danse» har tidligere satt fart på karrieren til en rekke kjendiser. Eksperter mener en deltagelse er verdt millioner av kroner, og det er derfor rift om å være med i det populære programmet.

Les også: – «Skal vi danse» har mistet en fargeklatt

Karrieremulighet

Kari Traa spilte på «Skal vi danse» i reklamen for klesmerket sitt da hun var deltaker i TV2-programmet.

– Det er ingen tvil om at Kari Traas opptreden i «Skal vi danse» er positivt både for henne og klesmerket hennes, sa Kjetil Try i det prisvinnende reklamebyrået Try til BA den gangen.

Les også: Marianne lover å følge med på «Skal vi danse»

Nytt image

Både Aylar og Lene Alexandra er jenter som har klart å forandre sitt image etter å ha vært en sesong på parketten. Mange artister følger også opp deltagelsen med plateslipp eller premierer på egne sceneshow.

Onsdag uttalte TV 2s pressekontakt at det er mye som må forandres etter Aulies danse-exit.

– Dette er ingen kritisk situasjon for «Skal vi danse», men det er en utfordring. Alle ledd blir påvirket av en slik hendelse, og masse må gjøres på nytt. Vi må lage ny promo, i og med at Marianne er med i den. VI må ta nye pressebilder. Det er mye vi må forandre, understreker hun.

Se ny promo med Linni her:

640605