Marianne Aulie og Calle Sterner (Foto: Bjørgli&Bergersen)
Marianne Aulie og Calle Sterner (Foto: Bjørgli&Bergersen)

Marianne lover å følge med på «Skal vi danse»

Programmet har vekket danseinteressen til kunstneren.

Selv om tiden til kunstner Marianne Aulie ble kort i «Skal vi danse» har det vekket hennes danseinteresse.

– Jeg har på kort tid fått et innblikk i en danseverden jeg ikke kjente, lært mye og kjent følelsen av å gli over gulvet og føle på rytmen. Jeg er oppvokst med hester og har alltid hatt det som hobby, men nå vil jeg danse. Så jeg ser ikke bort fra at når jeg er tilbake i New York så kommer jeg til å bruke dans som treningsform. Min eldste datter, Alba, gikk på ballett i søtt strutteskjørt fra hun var tre til seks år. Og lille Malove skal også få danse om hun selv ønsker det, sier Marianne.

Les også: Marianne Aulie trekker seg fra «Skal vi danse»

– For krevende

Marianne har sammen med de andre «Skal vi danse»-deltagerne vært gjennom en stor lanseringsfase og over to ukers effektiv dansetrening. Seks måneder gamle Malove har vært med på trening og blitt ammet i pausene, men kombinasjonen med baby, lansering og all treningen ble til slutt for mye.

– Det har vært en morsom og spennende reise, men med en baby på seks måneder ble kombinasjonen rett og slett for krevende. Jeg er kommet til et punkt der det er umulig å være med videre, morsrollen kommer først, sier Marianne.

(Artikkelen fortsetter nedenfor)

Marianne Aulie (Foto: Thomas Reisæter)
Marianne Aulie (Foto: Thomas Reisæter)

Blanding av sorg og glede

Likevel har tiden i «Skal vi danse» har vært en fin reise for kunstneren.

– Jeg er blitt godt tatt imot av «Skal vi danse»-gjengen og har fine minner. Det har vært et møte med en ujålete gjeng, som ikke har tatt seg selv så selvhøytidig. Vi har hatt masse humor og morsomme episoder og det har vært god stemning. Jeg kommer til å følge godt med på alle parene fremover på nett-TV siden jeg ikke har TV. Det er med en blanding av sorg og glede jeg sier takk for meg. Under andre omstendigheter ville jeg vært med videre i «Skal vi danse». Jeg har bare godord å si om min dansepartner Calle Sterner. Han er utrolig profesjonell, tålmodig, klok og morsom mann. Det har vært gledesfylte treninger. Han er meget talentfull og heldig er hun som får overta ham, sier Marianne.

Calle venter på avgjørelse

Calle Sterner er fortsatt i Norge og venter på siste nytt fra produksjonen når det gjelder om han skal få ny dansepartner eller ikke.

– Det er synd Marianne har valgt å trekke seg. Hun var en dyktig elev jeg hadde god kjemi med og jeg savner henne allerede. Men det er voksent at hun kjenner seg selv og tar ansvar for sitt barn og morsrollen. Nå sitter jeg her og venter på hva danseproduksjonen bestemmer seg for og er klar for den utfordring som måtte komme, sier Calle Sterner.

Heier på Vebjørn

Marianne Aulie blir i Norge til datteren Malove er døpt, men setter så kurs mot New York igjen hvor hun bor sammen med Aune Sand. Hun lover å følge med på «Skal vi danse» og har allerede bestemt seg for hvem hun skal heie på.

– Jeg må jo heie på Vebjørn, men har også planer om å følge godt med på Eldar sine danseferdigheter. Han har glimt i øyet, det smilet og er en fantastisk kar, sier Marianne.

Les alt om «Skal vi danse» på programmets nettside.

Følg «Skal vi danse» på Facebook