Marianne Aulie og Calle Ste
Marianne Aulie og Calle Ste

Marianne Aulie trekker seg fra «Skal vi danse»

– Hensynet til lille Malove kommer først, sier Marianne.

Marianne Aulie har sammen med de andre «Skal vi danse»-deltakerne vært gjennom en stor lanseringsfase og over to ukers effektiv dansetrening.

Seks måneder gamle Malove har vært med på trening og blitt ammet i pausene. Men kombinasjonen med baby, lansering og all treningen ble til slutt for mye.

– Det har vært en morsom og spennende reise, men med en baby på seks måneder ble kombinasjonen rett og slett for krevende. Jeg er kommet til et punkt der det er umulig å være med videre, morsrollen kommer først, sier Marianne til tv2.no.

Les også: Gepard skremte TV 2-ansatt på filmsett

Les også: – Vebjørn Sand ante ikke at «Skal vi danse» har dommere

Usikkert om hun blir erstattet

Det er elleve dager igjen til premieren på «Skal vi danse». Hva som nå skjer produksjonsmessig er usikkert.

– Når en deltaker velger å trekke seg, blir skadet eller syk, står vi overfor en utfordring produksjonsmessig. Vi har opplevd dette i tidligere sesonger av «Skal vi danse» og har erfaring på slikt, sier presseansvarlig for «Skal vi danse» på TV 2, Unn Grethe Berge.

Produksjonen ser nå fortløpende på flere alternativer for å løse situasjonen.

– En av løsningene vi ser på er alternativet å få inn en ny kjendis raskt nå opp mot premieren. Vi ser også på hvilke alternativer vi har om vi ikke går for denne løsningen, sier Berge.

Synd at hun trekker seg

At Marianne Aulie trekker seg fra «Skal vi danse» synes Berge er leit.

– Hun kom godt overens med både dansepartner og resten av «Skal vi danse» gjengen og kunne gjort det godt på parketten. Men hensynet til en liten baby kom først, og det må TV 2 forholde seg til, avslutter hun til tv2.no.

Nytt intervju med Marianne Aulie og hennes dansepartner Calle Sterner kommer i dag kl. 12.00 på TV2.no.