Gromme biler skal ikke gjemmes bort i en mørk garasje! Her er det bare en glassvegg mellom hjemmekontoret og Ford Mustangen. (Foto: Estate Meglerne / finn.no)
Gromme biler skal ikke gjemmes bort i en mørk garasje! Her er det bare en glassvegg mellom hjemmekontoret og Ford Mustangen. (Foto: Estate Meglerne / finn.no)

Se hva som dukket opp i boligannonsen

Her er ikke bilen forvist til en mørk garasje!

Er du ekte bilentusiast - og synes det er trist hvis bilen din må stå ute i en mørk garasje, eller kanskje enda verre: I en trekkfull carport?

Da er denne eiendommen som ligger ute til salgs i Sande i Vestfold kanskje noe for deg.

Klikk her for å se hele annonsen

Vakte opppsikt

Her er det nemlig ikke bare garasjeplass til fem biler.

Nei, etter at du har bladd deg gjennom en rekke bilder av eiendommen, dukker dette opp: En Ford Shelby Mustang GT - parkert på æresplassen bak en glassvegg på hjemmekontoret!

- Jeg har aldri vært borti noe lignende før, og dette vakte virkelig oppsikt under visningen. Det var nok flere som fikk litt hakeslepp da de fikk se denne løsningen, sier Geir Storli som er eiendomsmegler og står for salget av huset.

LES OGSÅ: Den selges etter 60 år i garasjen

Varmekabler og downlights

Her bor det nemlig en ekte bilelsker. Som det heter i annonsen: "På eiendommen er det meget godt med parkering både innvendig og utvendig". I praksis er det snakk om en garasje ved innkjørselen, en frittstående trippelgarasje - og glassvegg-garasjen inne i huset.

- Trippelgarasjen har både varmekabler i gulvet og downlights, så her bør bilene virkelig stå bra, reklamerer megleren.

LES OGSÅ: Med denne trenger du virkelig lang garasje

Følger bilen med?

- Og bilen bak glassveggen, følger den med?

- He he, nei, den gjør nok ikke det. Men er man ikke bilinteressert fra før, regner jeg med at denne garasjen gir inspirasjon til å bli det, avslutter Geir Storli.

LES OGSÅ: Joda, dette er en garasje!