Ståle Solbakken og Steven Fletcher (Foto: Rangøy, Nina Eirin/Nigel French )
Ståle Solbakken og Steven Fletcher (Foto: Rangøy, Nina Eirin/Nigel French )

Stjernespiller glipper for Solbakken

Steven Fletcher ser ut til å få viljen sin. Sunderland og Wolverhampton skal være enig om en overgangssum for spissen.

Misfornøyde spillere som ønsker seg vekk, er blitt Solbakkens hverdag.

Superlønninger og stjerneglans i Premier League frister hans største stjernespillere som har fått smaken på spill i den øverste divisjonen etter spill der i flere sesonger.

Les også: – Kan ikke huske sist Wolves-fansen var så positive

Ifølge Skysports er Solbakkens Wolverhampton nå enige om en overgang for Steven Fletcher. Sunderland skal betale cirka 133 millioner kroner for spilleren som la inn en overgangssøknad tidligere i sommer.

Nå gjenstår den vanlige prosedyren med at spilleren blir enig med Sunderland om sine personlige betingelser, og at han består den medisinske testen.

Matt Jarvis er inntil videre i klubben, men stadig mer tyder på at han også forsvinner. Derfor er mye av Solbakkens lange arbeidsdager knyttet opp mot kjøp og salg.

Wolves skal også slanke troppen ned til 26-27 spillere, men den norske manageren hadde nok sett for seg å kutte mer av de som er i periferien i troppen, og ikke de som er nøkkelspillere.

De beste spillerne må nemlig erstattes, om klubben skal ha håp om å innfri supporternes forventning om opprykk.

– Jeg tror det blir en hektisk tid for oss. Dersom vi mister Fletcher, Jarvis eller begge, så har vi en tøff jobb å gjøre. Vi må bygge opp igjen laget på et vis og det vil trolig ta litt lengre tid, sa Solbakken etter 3-1 seieren over Barnsley tirsdag.

Les også: Solbakken vil hente Bolaños til Wolves

Tidligere i overgangsvinduet mistet også Wolverhampton Michael Kightly til Premier League og Stoke.

Den tidligere FC København og Köln-treneren har tidligere gitt uttrykk for at alt overgangsstyret er krevende, og at han gleder seg til overgangsvinduet er over.

Nå nærmer i alle fall tilsynelatende sagaen om Steven Fletcher seg slutten.

(©NTB/TV 2 Sporten)