bola (Foto: AFP)
bola (Foto: AFP)

Solbakken vil hente Bolaños til Wolves

Med Matt Jarvis på vei ut stadionportene ser Ståle Solbakken på muligheten for å signere sin gamle elev fra FCK.

Lokalavisen Express & Star skriver onsdag formiddag at West Ham nå skal ha høynet sitt bud på vingen Matt Jarvis til 10 millioner pund.

Wolves skal ifølge britisk presse få sju millioner nå og resten av overgangssummen etter et visst antall kamper i Premier League, og London-klubben skal ha gitt beskjed om at dette er deres siste bud.

Det er ventet at Ståle Solbakken vil hente både en midtstopper og ving dersom Jarvis forsvinner. Express & Star skriver at nordmannen har blinket seg ut sin tidligere elev fra FCK-tiden, Christian Bolaños, som en mulig Jarvis-erstatter.

Også TV 2 Sporten kjenner til at costaricaneren er et hett navn på Molineux. 3 millioner pund nevnes som mulig overgangssum for kantspilleren. Det kan bety penger i kassa på også Sør Arena.

– Hver gang vi selger spillere forsøker vi å få inn en videresalgsklausul, men av prinsipp kommenterer vi ikke innholdet i den enkelte avtalen. Det er mellom FCK og oss, sier daglig leder i Start, Magne Kristiansen, til tv2.no.

Artikkelen fortsetter under bildet!

ET LURT SMIL: Ståle Solbakken kunne klappe for tre poeng mot Barnsley. (Foto: Sam Bagnall/NTB scanpix)
ET LURT SMIL: Ståle Solbakken kunne klappe for tre poeng mot Barnsley. (Foto: Sam Bagnall/NTB scanpix)

– Hvis vi mister Jarvis og Fletcher har vi en jobb å gjøre. Det kommer til å bli travle dager frem mot 1. september. Spillere kommer og går, kanskje allerede før Derby-kampen lørdag, sier Solbakken dagen etter 3-1-seieren over Barnsley.

Bolaños spilte for danske Odense før han ble hentet til Norge og Start foran 2009-sesongen. Han forsvant senere til FCK der han hadde Solbakken som sjef i én sesong.

28-åringen kan likevel bli fristet av en fortsatt tilværelse i Kongens by dersom FCK slår ut Lille i Champions League-playoff. Danskene har 1-0 å gå på før returen i Frankrike.

Les også: Endelig seier for Solbakkens Wolves

Matt Jarvis har sagt han ønsker å forlate Wolves etter nedrykket, men Molineux-klubben har allerede avslått to bud på spilleren med én landskamp for England. 26-åringen takket fansen på alle fire tribuneseksjonene etter 3-1-seieren over Barnsley tirsdag, og engelsk presse tolker nå dette som at spilleren skjønte han hadde spilt sin siste Wolves-kamp.

Championship-klubben, som har bedt Sunderland komme opp med 15 millioner pund dersom de vil hente toppscorer Steven Fletcher, må sende 15 prosent av en eventuell overgangssum for Jarvis videre til hans tidligere klubb Gillingham, skriver Express & Star.