Egor Filipenko (25) har deltatt i flere sesonger av TV 2-programmet «Skal vi danse» og har svingt seg med kjendiser som Jenny Skavlan, Aylar Lie og Kari Traa.

På en romantisk ferie i London nylig fridde 25-åringen til kjæresten Benedicthe Bjercke (23), og fikk ja.

Les også:– Disse er klare for «Skal vi danse»

– Jeg begynte å gråte

Frieriet fant sted på en romantisk helgetur til London da Egor gikk ned på kne i en av storbyens flotteste parker, Hyde Park.

FORLOVET: Egor fridde til samboeren Benedicthe på romantisk tur i London.

– Jeg skjønte ikke hva som skjedde først, men da han gikk ned på kne så begynte jeg å gråte. Det var utrolig fint, forteller Benedicthe til «God kveld Norge».

Til tross for at Egor planla frieriet i to uker, innrømmer 25-åringen at det var svært nervepirrende.

- Det var så vanskelig, og jeg var kjempe nervøs. Jeg hadde tenkt å fri til henne ved London Eye, men det var så mye folk og jeg ble bare enda mer stresset. Da vi satt oss ved en kjempe fin fontene i Hyde Park så tenkte jeg, nå eller aldri. Det var helt grusomt, men med en gang jeg satt meg ned så var det helt nydelig, forteller Egor til «God Kveld Norge».

Les også:– Dansing blir det uansett

Sommerbryllup

Egor og Benedicthe ble kjærester for tre år siden og ble foreldre til lille Theo (1) i juni i fjor.

– Egor er kjempestolt. Han er en veldig god pappa, skrøt Benedicthe av kjæresten.

Til tross for det ferske frieriet har den kommende bruden allerede satt i gang med bryllupsplanleggingen.

– Vi har det veldig bra sammen og har alltid hatt et ønske om å gifte oss. Vi har begynt med planleggingen, men kjolen er enda ikke bestemt. Det blir bryllup i juli 2013, røper Benedicthe.

Les også: – Jeg gråt mye mer i dette bryllupet enn i mitt eget

Fikk den hun drømte om

Til høsten inntar Egor «Skal vi danse»-parketten med artist og låtskriver, Hanne Sørvaag, som ikke la skjul på sin begeistring for dansepartneren.

SKAL VI DANSE: TIl høsten skal Egor svinge seg med artist og låtskriver Hanne Sørvaag. (Foto: DR, © ps)

– Jeg tror det skal bli veldig kjekt. Egor var den jeg drømte om å danse med, så jeg er veldig fornøyd, sa Hanne til «God kveld Norge».

Benedicthe mener at danseparet har en svært god sjanse i årets konkurranse og er full av lovord om forlovedens dansepartner.

– Hanne er en utrolig søt og sjarmerende dame som vil gå langt i «Skal vi danse». Jeg syntes at det er kjempe gøy at han deltar. Ulempen er at det blir mindre tid til hverandre. Egor er heldig med to flotte damer, spøker Benedicthe.

Les også:Hemmelighetsfull Hanne Sørvaag om «Skal Vi Danse»-deltagelsen