MINGLER MED FIFFEN: Mille Marie Treschow og Stein Erik Hagen ankommer daværende sentralbanksjef Svein Gjedrems årstale i 2010. (Foto: SCANPIX)
MINGLER MED FIFFEN: Mille Marie Treschow og Stein Erik Hagen ankommer daværende sentralbanksjef Svein Gjedrems årstale i 2010. (Foto: SCANPIX)

Norges rikeste ektepar tar ut separasjon

Stein Erik Hagen og Mille Marie Treschow går hver til sitt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Livet har forskjellige faser. Vi har bestemt oss for å ta en pause. Om det blir et, to eller tre år, får vi se. Vi er enige om å ta ut separasjon, men det haster ikke. Det er ingen dramatikk, sier Hagen til Dagens Næringslivs nettavis, dn.no.

De er hver for seg blant Norges rikeste, og har egne milliardformuer.

Da de to giftet seg i 2004, var det i et enormt bryllup med en stjernespekket gjesteliste på vanvittige 700 personer. Bryllupsfesten, hvor blant annet daværende statsminister Kjell Magne Bondevik (KrF) og flere andre statsråder var til stede, fant sted på Treschows overdådige slott Fritzøehus. Dessuten var Sissel Kyrkjebø leid inn for å underholde.

Etter dette har de investert tungt i virksomhetene til hverandre, og bygget luksusspahotellet Farris Bad sammen i Larvik. Overfor dn.no understreker likevel Hagen at det profesjonelle samarbeidet dem i mellom ikke forrykkes av den dramatiske utviklingen på hjemmebane.

– Vi snakker sammen på telefon hver dag. Vi har fullt særeie, og at vi går fra hverandre får ingen økonomiske konsekvenser, sier Hagen.

tv2.no kommer tilbake med mer.