Tone Selfors er aktuell med boken «Kakefest   til dine og mine venner». Den hjalp henne gjennom det tøffe samlivsbruddet.
Tone Selfors er aktuell med boken «Kakefest til dine og mine venner». Den hjalp henne gjennom det tøffe samlivsbruddet.

Tone Selfors: – Boken hjalp meg gjennom bruddet

Slik bearbeidet hun sorgen etter bruddet med Vinni.

Tone Oraini Selfors (32) er i disse dager aktuell med boken «Kakefest - til dine og mine venner», der hun deler sine enkle oppskrifter på lekre godbiter i muffinsform eller på pinne, til hverdags og til fest.

Men 32-åringen har opplevd medieoppslag av annen sort den siste tiden. For et år siden var bruddet mellom henne og artisten Øyvind «Vinni» Sandvik et faktum, og først nå har hun tatt bladet fra munnen og kommentert den tøffe tiden.

Les også: Vinni: – Jeg var utro

I videovinduet over kan du se Tone lage sunn og god muffins på Wenches kjøkken.

Oppskriften finner du her.

Ekstra påkjenning

Boka, som ble startet et par måneder før bruddet, har vært god terapi gjennom samlivsbruddet.

– Boka ble en måte å komme seg gjennom sorgen og fortvilelsen over bruddet. Arbeidet med boka var godt å ha i en tøff tid, forteller hun til God morgen Norge.

At hele Norge sto på sidelinjen mens hun prøvde å bearbeide sorgen, ble en ekstra påkjenning for Tone.

– Det er ikke akkurat kult å gå gjennom et brudd i all offentlighet. Men man må bare finne på andre ting for å komme over det. Jeg har brukt mye tid sammen med venner, og brukt tid med en coach for å finne min indre ro, forteller hun.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- BRUDD: Øyvind «Vinni» Sauvik er ifølge Her og Nå blitt singel igjen etter to års ekteskap med kona Tone Oraini Selfors.
- BRUDD: Øyvind «Vinni» Sauvik er ifølge Her og Nå blitt singel igjen etter to års ekteskap med kona Tone Oraini Selfors.

Les også: – Øyvind «Vinni» Sauvik skiller seg

Turt å være lei seg

Sammen med venner og coachen Samaya Behrens har det blitt mange og dyptgående samtaler - der det negative ble snudd til noe positivt.

I et åpenhjertig intervju med Dagbladet forteller Tone at hun har turt å stå i det, og være kjempelei seg. Det har hjulpet henne opp igjen.

Eksparet har sønnen Leonel sammen, og i dag er Tone og Vinni fortsatt gode venner

– Nå er jeg veldig glad for å ha landet bokprosjektet mitt. Det har blitt mye smaking - mye søtt - og mye moro, bedyrer Tone.

Les også: Nå snakker Vinni om det tøffe samlivsbruddet