Allerede åtte minutter inn i Manchester Citys serieåpning vred Sergio Agüero seg i voldsomme smerter. Duellen med Southampton-backen Nathaniel Clyne endte med at 24-åringen ble båret av banen med hendene foran ansiktet.

City fryktet at Agüero ville være ute i lang tid med en kneskade og Roberto Mancini sa etter kampen at man måtte vente til mandagens undersøkelser for å få den endelige fasiten.

Spilleren selv beroliget derimot fansen da han oppdaterte sin Twitter-konto noen timer etter 3-2-seieren over Southampton.

– Undersøkelsene viser at det ikke er snakk om en alvorlig skade, men en veldig hard smell i kneet, skriver Agüero på Twitter.

24-åringen skrev videre at han skal sjekkes grundigere i dag og det er først da det vil være klart når han kan forvente å være tilbake i lyseblå drakt.

– Jeg kan ikke få uttrykt hvor mye jeg setter pris på deres bekymring og med så mye støtte, er jeg trolig tilbake på bena snart, skrev Agüero.

Den tidligere Atletico Madrid-spilleren slo til umiddelbart i engelsk fotball forrige sesong og stoppet på hele 23 seriemål. Det siste, langt inn i overtiden mot QPR i siste serierunde, sikret klubbens første seriegull på 44 år.