Flere tusen frivillige har deltatt i letingen etter 16-åringen i de to ukene hun har vært forsvunnet. På det meste har så mange som 500 personer møtt fram på Østensjø skole i Oslo for å få tildelt leteområder, skriver Aftenposten.

Ukentlige søk

– Innsatsen og oppmøtet har vært langt over hva vi kunne håpe på. Nå begynner skolen og fritidsaktiviteter etter sommeren, med tiltakende forpliktelser for mange. Derfor ønsker vi å organisere to ukentlige søk etter samme mønster som før. I tillegg vil vi aksjonere på råd og anbefalinger vi får fra publikum, sier Bengt Eriksen som har vært med på organiseringen av letingen.

Les også: – Helt utrolig dersom ingen har sett Sigrid

De neste organiserte leteaksjonene blir onsdag og søndag. De frivillige blir oppfordret til å møte opp på Østensjø for å få fordelt leteområder.

Mange tips

Politiet har mottatt en økning i antall tips etter at Schjetnes foreldre lørdag utlovet dusør på 1 million kroner.

Les også: Sigrids foreldre utlover dusør på én million

– Det har kommet inn noen titalls tips etter at foreldrene gikk ut med dusør lørdag kveld. Men ingen av tipsene har så langt ført til noe gjennombrudd i etterforskningen, sier politioverbetjent Grete Lien Metlid, leder av Oslo-politiets voldsavsnitt. (©NTB)