PSG skuffet igjen

Uten Zlatan Ibrahimovic på banen spilte Paris Saint-Germain 0-0 borte mot Ajaccio i fransk 1. divisjon søndag. Klubben har seriestartet med to uavgjorte kamper på rad.

PSG (Foto: PASCAL POCHARD CASABIANCA/Afp)

To av seks mulige poeng er langt fra godt nok for ambisjonsrike PSG. Hovedstadslaget har det siste året brukt store penger på stjernekjøp for å innta toppen i både fransk og europeisk fotball.

Mot Ajaccio var det lite som stemte. Etter en sjansefattig første omgang, var det hjemmelaget som økte tempoet og kom til kampens farligste sjanse kort tid etter pause. Eduardo skjøt ballen klokkerent i lengste stolpe.

At Ezequiel Lavezzi like etterpå fikk et direkte rødt kort, gjorde det enda tøffere for PSG i jakten på sesongens første seier. Bedre gikk de heller ikke da vanligvis så sindige Carlo Ancelotti, ble bortvist fra trenerbenken etter å ha blitt irritert over en dommeravgjørelse.

Få minutter før slutt ble det bekmørkt på stadion da lysanlegget sviktet. Forvirrede spillere og dommere samlet seg i midtsirkelen uten å vite om kampen kunne spilles ferdig. Etter ti minutter kom flomlyset tilbake.

Zlatan Ibrahimovic mistet kampen for PSG grunnet en fotskade han pådro seg i 2-2-oppgjøret mot Lorient forrige helg. (©NTB)