Nederlandske medier melder at Vitesses venstreback Alexander Büttner snart er Manchester United-spiller. Spilleren selv sier at han har signert en avtale med United, og kun den medisinske testen skal gjenstå før Büttner er United-spiller.

Büttner har tilbragt hele sin profesjonelle karriere i Vitesse, men har ennå til gode å spille med flagget på brystet. Han var imidlertid aktuell til EM-troppen, men ble vraket i det endelige uttaket. Han er en offensiv venstreback som scoret fem mål fra backposisjonen forrige sesong.

23-åringen var nær ved å signere for Southampton tidligere i sommer, men det ble brudd i forhandlingene. Men i United ser Premier League-drømmen ut til å gå i oppfyllelse for 23-årongen. Mandag skal han gjennomgå den medisinske testen før overgangen er klar, skriver Voetbal International.

– En drøm som går i oppfyllelse, sier Büttner, ifølge Sky Sports.

Ifølge ESPN skal overgangssummen ligge på 3,9 millioner pund.

– Alt gikk veldig fort, og jeg er selvfølgelig veldig glad. Heldigvis går dette i orden, sier venstrebacken.

Nykjøp for Everton
Everton har signert Kevin Mirallas fra Olympiakos for 6 millioner pund. 24-åringen scoret 20 mål på 25 kamper forrige sesong.

– Jeg er veldig glad fordi Everton er en stor klubb, og det er en veldig god mulighet for meg, sier han til klubbens hjemmesider.