Følg transfersvinduet live i vårt overgangssenter - 24 timer i døgnet

TV 2 Sporten vil gjennom sommeren gi deg de ferskeste og heteste overgangsryktene.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Les også: TV 2 Sporten vurderer Premier League-lagene

Tips oss om fotballrykter her!

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31. august i de store ligaene.

Mario Balotellis er blitt tilbudt en betydelig lønnsøkning i Manchester City. Den unge italieneren skal nå kunne leke seg med omtrent 1,8 millioner kroner i uken – eller spare til et heidundrendes nyttårsshow...

Mario Balotelli (Foto: Vadim Ghirda/Ap)

Michael Laudrup, manageren som britiske medier trodde skulle få sparken først denne sesongen, strålte på sidelinjen under gårsdagens brakseier mot QPR. Der viste dansken at han ikke er så aller verst når det gjelder signering av nye spillere. Midtbanespilleren Miguel Michu kom fra Rayo Vallecano etter å ha scoret 15 mål fra sin sentrale midtbaneposisjon forrige sesong. Lørdag åpnet han målkontoen også i Swansea med to scoringer og én assist. Nå vil Laudrup ut på handletur igjen og i kikkerten har han Celtics Ki Sung-Yeung, melder Sky Sports. Ki er også midtbanespiller – og kalles «den asiatiske Steven Gerrard».

Les også: Premier League: – 99 av 100 offsideavgjørelser er korrekte
Les også: Championship er millionærenes nye lekegrind

Galatasaray er klar for å by på brasilianske Kaka, og styreformannen i den tyrkiske klubben går nå ut og hevder at klubben har nok gryn til å sikre seg den tidligere vinneren av Ballon d'Or.

I BLÅTT: Kanskje er det i den blå Chelsea-drakten Kaka spiller i neste sesong.

Sunderland skal nå ha lagt inn et bud på 46 millioner kroner for Manchester Uniteds Dimitar Berbatov.

Les også: Langli i sesongens første «Fotballfrokost»: – Ekstremt mange spørsmålstegn
Les også: QPR signerte klubbens tredje Mesterliga-vinner

Gullfavorittene Manchester City og Manchester United skal lede an i kappløpet om å sikre seg signaturen til Crewes kjempetalent Max Clayton.

Stoke er interessert i Millwalls ettertraktede midtbanespiller Liam Trotter.

Chelsea har enda en gang prøvd å sikre seg Tottenhams midtbaneelegant, Luka Modric. Spurs skal ha blitt tilbudt 30 millioner pund, altså nærmere 300 millioner kroner, og både Raul Meireles og Daniel Sturrigde for Modric – i alle fall ifølge The Mirror.

Tottenham er desperate etter å skaffe en spiss, og får refs i britiske medier for ikke å ha vist mer handlekraft til nå. Klubben forsøker å sikre seg Emmanuel Adebayor permanent. Men

Josh McEachran er frustrert etter at konkurransen på Chelseas midtbane tetnet seg til. Stortalentet kan foreløpig se langt etter en plass i Chelseas førsteellever og har fått tillatelse fra klubben om å lånes ut de neste seks månedene. Middlesbrough, Blackburn og Bolton skal alle være interessert i 19-åringen, men han er selv avventende i valget av klubb. Unggutten var tidligere i år utlånt til Swansea, men fikk ikke tilstrekkelig med spilletid. Nå ønsker Di Matteo at McEachran først og fremst går til en klubb der han får spille.

Les også: Solbakkens romkamerat i Wimbledon: - I hodet var han trener tidlig
Les også: Disse talentene må du se opp for i Championship

NB! Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31 august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27 juni til 27 juli.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene