Lørdag morgen måtte en tydelig utilpass Manu Sareen plutselig ta av mikrofonen og forlate studio under den direktesendte morgensendingen, mens han skar grimaser og tok seg til hodet, melder TV 2 Danmark.

Ble dårlig av medisin

I oppstyret satte produsenten på et innslag, før programleder Lasse Sjørslev forklarte seerne hva som hadde forårsaket illebefinnendet:

– Manu Sareen forlot studioet fordi han følte seg dårlig. Jeg skulle hilse og si at han har det bra nå, og at det simpelthen er fordi han har fått noe smertestillende medisin, fordi han har fått en trøkk i fire ribbein. Det er en medisin han altså ble dårlig av, forklarte Lasse Sjørslev.

AKTIV MINISTER: Manu Sareen hadde spilt fotball og fått seg en trøkk. Han tålte ikke den smertestillende medisinen han fikk i etterkant. (Foto: TV 2 NEWS)

Les også: Se den hardtslående mediemogulen denge løs i TV-debatt

En ambulanse kom til stedet, men Manu Sareen kunne selv gå inn i den.

– Jeg har det helt fint igjen

Lørdag formiddag skrev Sareen følgende beskjed på sin Facebook-profil:

– Kjære alle, midt i et interview i morges på TV 2 News om Copenhagen Pride ble jeg dårlig og måtte dessverre forlate studioet midt i sendingen. (Unnskyld til den forbløffede programlederen Lasse Sjørslev). Jeg har det helt fint igjen. Det korte illebefinnendet skyldes sannsynligvis at jeg har tatt en svært sterk smertestillende medisin, som jeg ikke har tålt. Forleden spilte jeg fotballkamp og fikk en trøkk i noen ribbein. Nå tar jeg det helt med ro et par timer. God dag til dere alle – og god pride (gay pride-parade i København, red.anm.) for øvrig!!

Manu Sareen skal ha bedt TV 2 News om at opptaket ikke offentliggjøres.

Manu Sareen (Foto: TV 2 Danmark)