USAs utenriksminister er vant til å være på farten. Men selv folk som er i hælene på henne hele tiden lar seg imponere av én spesiell egenskap, ifølge New York Daily News.

Hun viser nemlig ikke tegn til å bli svett – overhodet!

Dette bildet er fra India-besøket i mai. Ikke en dråpe å se. (Foto: SCANPIX)

– Uansett hvor hett det er så vil ikke så mye som en dråpe eller antydning til fuktighet være å se på hennes person, skriver Kevin Doyle i siste utgave av Conde Nast Traveler.

Han bør kanskje vite hva han snakker om: I mai var han med Clinton på en nidagers rundreise i Kina, Bangladesh og India. Men det er slett ikke første gang det har blitt kommentert.

Clinton holdt i 2006 en pressekonferanse i Valhalla (!) i New York under en vanvittig hetebølge. Mens svetten rant av journalistene som slet med å skrive på etterhvert skikkelig vasstrukne notatblokker, var utenriksministeren iskald.

– Hun lyste opp som frosten i en ølreklame, sier Phil Reisman i avisen The Journal News. Han var selv tilstede på pressekonferansen.

På sin tur med henne, var Doyles siste stoppested Humayuns grav i Delhi. Da var det 35 grader i luften, og Clinton skulle fotografes til coverbildet av Conde Nast Traveler.

– Hennes team, fotografene og jeg holdt alle på å renne vekk. Men da hun føk videre til det neste møtet på timeplanen, så hun like kald ut som den glinsende hvite marmorkuppelen på monumentet, sier Doyle.