Robin van Persie
Robin van Persie

Her brenner van Persie-drakten

Arsenal-fansen flokker til YouTube for å vise sin forakt etter salget av klubbens superspiss.

Robin van Persie er en kvalmende sviker, sa en bartender i Nord-London til tv2.no i natt.

Torsdag viser det seg at mannen ikke er alene om å intenst hate sin tidligere fotballhelt. Helt siden Robin van Persie selv meldte at han ønsket seg bort fra klubben, har Arsenal-fansen vært skeptiske til hollenderens fremtid i klubben.

I går kveld var plutselig det verste marerittet et faktum. Ikke bare blir van Persie solgt – han blir solgt til erkefienden i nord, Manchester United.

Det har fått flere Arsenal-fans verden rundt til å legge ut mer eller mindre vellykkete videoer av brennende van Persie-drakter på YouTube.

Her brenner drakten i Sverige (saken fortsetter under):

Yq2TgiewEzA

Les også: Her får Vermaelen sjokkbeskjeden
Les også: Dette var ditt Arsenal-liv, Robin van Persie

Van Persie selv er torsdag til medisinsk sjekk i Manchester, hvor det er ventet at han signerer for klubben i løpet av dagen.

– Vi er enige med Arsenal om overgangssummen, noe vi er svært fornøyde med. Han er på vei fra London og skal gjennomføre den medisinske testen seinere. Det vil forhåpentlig gå etter planen. Hans agent er i samtaler med David Gill akkurat nå. Jeg er sikker på at han vil være tilgjengelig til kampen mandag kveld, sier Ferguson på en pressekonferanse i dag.

Her er et utvalg av draktbrenning-videoene som sirkulerer i sosiale medier:

wsJQuUbN7K8

XLeweizLmU0

Ixi5Loj08Kc

flmLAPeDJMU