JPK 902   webhenvisning
JPK 902 webhenvisning

Slik har det gått med «Jakten»-bøndene Knut og Oddbjørn

– Det er ei av dem jeg synes virker veldig bra.

Oddbjørn Andresen (30) og Knut Bakstad (39) ble de to bøndene i år som dessverre fikk færrest brev. Dermed er det Anna-Liisa Evensen, Tor Magne Egge, Odd Arild Svaland ogAnders Braut Uelandsom vi skal følge på TV 2 i høst.

Les også: Her er alle bønder og friere i «Jakten på kjærligheten»

– Jeg ble litt skuffet

Inderøy-bonden Knut Bakstad meldte seg på «Jakten på kjærligheten» fordi han hadde lyst til å finne en dame som han kunne dele resten av livet sitt med, og da programleder Marthe Sveberg Bjørstad kom med beskjeden om at han ikke hadde fått nok brev, la han ikke skjul på at han syntes det var leit.

knut_230
knut_230

– Jeg ble litt skuffet over at jeg ikke fikk bli med videre, men jeg ser først og fremst på brevbunken jeg fikk og tar det derfra. Jeg kan si såpass at det er noen interessante brev jeg har fått, sier Knut.

Den hemmelighetsfulle bonden vil ikke fortelle for mye om kjærlighetsjakten, men understreker at han ikke har fått kjæreste ennå.

Han røper imidlertid at han har hatt kontakt med noen av brevskriverne og at han ser lyst på livet for tiden.

– Jeg har hatt kontakt med noen, men vil ikke si noe særlig mer om det akkurat nå. Litt spenning må man jo ha, sier han og ler.

Få eksklusive «Jakten»-bilder på Facebook

– Vi har planer om å møtes

Oddbjørn Andersen fra Lofoten fikk heller ikke nok brev til å være med i høstens kjærlighetsjakt, men bonden fattet likevel interesse for brevene han fikk. Spesielt var det ett brev som skilte seg litt ut.

odd_230
odd_230

– Det er ei av dem jeg synes virker veldig bra. Jeg har pratet litt med henne, og vi har planer om å møtes etter hvert, sier Oddbjørn som umiddelbart falt for dette brevet.

– Det første som slo meg med brevet var et veldig fint bilde. I tillegg hadde hun gjort seg ekstra flid med brevet og jeg likte det hun skrev. Vi får bare se hva som skjer, fortsetter han.

Selv om han ikke fikk nok brev så skal Leknes-gutten følge med på de andre bøndene i høst.

– Jeg må få med meg hvordan det går med dem. Vi får håpe at de finner kjærligheten, sier han.

Se «Jakten på kjærligheten» på TV 2 mandager klokken 20.00!

Se profilintervjuer med Knut og Oddbjørn:

619734

619729