Brede Hangeland nekter å forlenge kontrakten med Fulham. Landslagskapteinen, som bare har mistet åtte Premier League-kamper de siste 4 årene, kan forsvinne gratis neste sommer.

– Er ikke enige
Agent Rune Hauge sier til TV 2 at Hangeland ikke er i nærheten av å bli enig om å forlenge avtalen med London-klubben.

– Når jeg ikke har signert en kontrakt til nå, så ligger det vel i kortene at vi ikke er blitt enige. Der har Rune rett, sier Hangeland.

LES: Bekymret Drillo: – Vi går en tøff kvalifisering i møte
LES: Store Jarstein-tabber ødela generalprøven før VM-kvaliken

31-åringen føler han har gode kort på hånden i forhandlingene. Hangeland blir neppe klubbløs dersom han velger å si nei til Fulham.

– Jeg er nokså avslappet i forhold til mange andre spillere som begynner å stresse når de har ett år igjen av kontrakten. Så lenge jeg ikke blir skadet er det ikke noe problem, sier Hangeland.

– Har du lyst til å oppleve en ny klubb på tampen av karrieren?

– Det skal jeg ta stilling til en eller annen gang i løpet av dette året, sier Hangeland.

LES: Jarstein: – Jeg er litt flau her jeg står
LES: Sjekk denne Fabregas-volleyen

Riise håper Hangeland blir
John Arne Riise innrømmer at han har snakket med Hangeland om fremtiden.

– Jeg har sagt til Brede at han kan spille gratis der så lenge han blir. Han har en legendestatus i klubben, og han signerer så lenge ting er riktig for ham. Foreløpig har han ikke gjort det, og det tyder på at han ikke er helt enig, sier Riise.

Til tross for sin voksne alder er Hangeland sjelden skadet.

– Jeg tror ikke det er noen i verden som har spilt flere kamper de siste seks årene. Det er kanskje derfor det blir en vond legg i ny og ne, humrer midtstopperbautaen.

– Hva er grunnen til at du alltid spiller?

– Det tror jeg er en kombinasjon av at jeg trener godt og at jeg er nøye med restitusjonen. Jeg har relativt høy smerteterskel, sier Hangeland.