Sandnes Ulf har forsterket laget sitt med tre nye spillere i jakten på å ny Tippeliga-kontrakt.

De lyseblå skal ifølge Rogalands Avis ha sikret seg islendingen Arnor Traustason, tidligere Arsenal-keeper Sean McDermott og den danske spissen Christian Lund Gytkjær.

Arnor Traustason blir regnet som et av de største talentene på Island, og har nå signert en leiekontrakt som strekker seg ut sesongen. Sandnes Ulf har også sikret seg kjøpsopsjon på spilleren.

– En anerkjennelse
Daglig leder i Sandnes Ulf Tom Rune Espedal er meget godt fornøyd med signeringen.

– Det er en anerkjennelse at Arnor ønsker å spille for oss. Han er et av de største talentene på Island, og det er også flere andre klubber som har vært interessert i spilleren, sier han til SandnesUlf.no.

Islending

Islendingen som har vært på prøvespill i Sandnes Ulf tidligere i sommer sier han tror Rogalands-klubben er riktig steg for han nå.

– Å gå til Sandnes Ulf føles veldig riktig. Jeg tror det er det riktig steget i min karrière. Jeg har ambisjoner om å spille meg inn på laget, og hjelpe laget med å få flere poeng, forteller Traustason til RA.

Les også: Tippeliga-klubb tester tidligere Arsenal-spiller

I tillegg har keeperen Sean McDermott som tidligere har vært i akademiet til Arsenal signert en kontrakt som strekker seg ut 2013-sesongen.

Henter dansk spiss
Den siste spilleren som slutter seg til Ulf-troppen er den danske spissen Christian Lund Gytkjær. Spilleren skal tidligere ha blitt sett på som et stort talent, men har slitt med spilletid hos den danske seriemesteren Nordsjælland. Nå går han på lån til Sandnes Ulf ut sesongen.

– Vi håper vi får en ung og sulten spiller, som ønsker å sette sitt preg på Tippeligaen, i Gytkjær, sier trener Asle Andersen til Rogalands Avis.