Det ble stor snakk om modellen Donna D'Errico (44) da hun ble «Playmate of the Month» i 1995, noe som ledet til en fast rolle i hitserien «Baywatch».

I fjor bestemte skuespillerinnen seg for å bestige det høyeste fjellet i Tyrkia, Ararat, for å lete etter restene av Noahs Ark.

Tirsdag ble 44-åringen skamslått da hun falt og skadet seg i fjellområdet i Tyrkia.

Les også:Se den norske «Baywatch-moten»

Farlig ekspedisjon

Bilder publisert tirsdag viser Donnas oppblåste ansikt fylt av blåmerker og sår.

FALT: Donna D'Errico viser frem blåmerkene etter sitt stygge fall tirsdag. (Foto: JMA / Splash News, © Amanda Elmslie)

Den tidligere «Baywatch»-stjernen er for tiden på en ekspedisjon for å finne restene av Noahs Ark som, ifølge bibelen, strandet i det tyrkiske fjellområdet etter syndefloden.

– Å lete etter Noahs Ark har vært drømmen min siden jeg var 9 år gammel. Jeg har studert dette i flere år, og jeg vet hvor restene kan ligge. Fjellområdet vi skal bestige skal visstnok være ekstremt farlig og vanskelig å klatre i, forklarte Donna til AOL news før den farlige reisen.

Ifølge TV-stjernen skal Donna og hennes følge ha blitt advart mot terroristgruppen PKK fra Kurdistan, en militærgruppe som ofte vanker og terroriserer i fjellområdene.

Les også: PKK: - Vi står ikke bak

Døden nær

Før turen samlet den tidligere Playboy-modellen inn i penger til reisen gjennom et fond hun opprettet etter en nær-døden opplevelse.

– Jeg fikk en stafylokokkinfeksjon, MRSA heter den. Legene fortalte meg senere at jeg var døden nær da jeg først oppsøkte de. Det var etter denne opplevelsen at jeg bestemt meg for å gjøre noe kun for meg selv, sier tobarnsmoren.

Selv om Donna er bestemt på å fullføre reisen, innrømmer TV-stjernen at hun frykter at barna hennes, Rhyan og Frankie-Jean, kan bli foreldreløse.

– Sønnen min Rhyan mistet faren sin da han var liten og jeg vil ikke at han skal miste meg heller, avslutter Donna.

Les også:Skal ha slått niesen