De franske håndballherrene forsvarte OL-gullet fra Beijing da de slo Sverige 22-21 i håndballfinalen forrige søndag. Etter kampslutt var de franske verdensstjernene i festhumør. En stigende champagne-rus resulterte etter hvert i flere pinlige episoder. Først prøvde stjernespilleren Nikola Karabtic å kle av en reporter, dog uten å lykkes.

Senere på kvelden toppet det seg da trener Claude Onesta, sammen med stjernespilleren Nikola Karabatic, ødela L'Equipes TV-studio.

En lettere rystet programleder Gaëlle Million forsøkte å fortsette intervjuet som om ingenting hadde skjedd. Videoen av hærverket har spredd seg som en farsott på nettet.

LES: «Les Bleus» forsvarte OL-gullet fra Beijing
LES: Gulljentene feiret gullet – Skal bli godt å få ut litt energi

Det var langt fra alle franskmenn som satte pris på den utagerende feiringen, og Karabatic har nå beklaget episoden.

– Jeg må unnskylde meg overfor Gaëlle, Blandine, Benoit og Equipe-teamet som gjorde en flott jobb under lekene. Vi kjenner hverandre godt nok til å legge dette bak oss, skriver Karabatic på Facebook.

Redaktør i Equipe-TV Benoit Pensivy vil sende regningen til det franske håndballforbundet. Han anslår at håndballgutta ødela utstyr for 20 000 Euro, omlag 150 000 norske kroner.