Expressen.se forteller i dag om svenske Sanna Rough selger trusene sine for 300 svenske kroner til «menn som har en seksuell fetisj for brukt undertøy».

Å selge brukte truser er et japansk fenomen som kalles «burusera», og spres ifølge Expressen.se i Sverige. Avisens granskning viser at 100 vestsvenske jenter selger undertøyet sitt på nettet.

Les også: Norsk friidrettshåp fikk slibrige SMS-er etter dette bildet

– Vil at jeg skal onanere i trusene

Sanna Roughs kjøpere er etter hennes oppfatning menn i 30-50-årsalderen.

– Ofte vil mennene at jeg skal onanere i trusene før jeg sender dem, med hva de gjør med trusene etterpå bryr jeg meg ikke om, sier Sanna til Expressen.se.

Mange av de svenske truseselgerne tilbyr seg å ha på seg trusene akkurat så lenge kjøperne ønsker.

Saken fortsetter under bildet

sanna-rough (Foto: Faksimile Twitter.com)

Finn-selger: – Trusene er ikke vasket

Et kjapt søk på Finn.no gir et treff for oss «Pent brukte truser selges». Selgeren Silje har lagt ut bilde av syv forskjellige truser, blant annet en knallrosa blondetruse, en mønstret bomullstruse og en stringtruse med blonder og leopardmønster.

Vi spør Silje på mail om hva trusene koster, og om de er vasket.

– Heihei:) Trusene er ikke vasket, så de er litt dyrere enn andre truser, svarer Silje.

Mailen sendte vi fra en privat mailadresse, i etterkant har vi sendt mail og spurt om hun vil kommentere saken. Hun har foreløpig ikke svart.

Les også: TV-kjendis sextrakassert av «Trusemannen» i åtte år

– Ikke lov med slike annonser

Finn.no slettet annonsen umiddelbart da vi kontaktet dem.

– Det er ikke lov til å selge brukte truser på Finn.no. Dette forekommer sjelden, kanskje et par ganger i året. Vi ønsker ikke å ha denne typen annonser, for vi vil at Finn.no skal være for alle, sier Lars Vinden, ansvarlig for forbrukertrygghet i Finn.no.

– Det har hendt at jenter som legger ut bilde av seg selv i for eksempel «leie ønskes»-annonser får sjekkemeldinger og slibrige henvendelser som trusekjøp.

Opplevd noe lignende? Send en mail til synne@mastifftv.no

Finn.no er restriktive når det gjelder «seksuelt ladede annonser».

– Vi tillater ikke salg av sexleketøy og sånne ting heller, for hele Norge bruker Finn.no, inkludert barn, og folk kan føle seg støtt, sier Vinden.

Les også: Hintet om at Brita (17) kunne gjøre opp for leien med seksuelle tjenester

Trusesalg har bakside

Salget av truser kan ha en bakside, det kan føre til avhengighet hos kjøperne og forbindes med skam, ifølge Sune Innala, doktor i psykologi ved Göteborgs universitet.

– Det har blitt business, det her. Men jentene forteller nok ikke vennekretsen hva de holder på med, sier Innala til Expressen.se.

Trenger du vår hjelp? Send en mail til hjelperdeg@tv2.no

Følg oss på Facebook og Twitter