De er landets store yndlinger, har vunnet alt som vinnes kan, reiste til London som regjerende mestere og kom hjem like uovervinnelige. Men mottakelsen var ikke mesterlig, mener skadeplagede Nora Mørk.

– En ting er at det er at det har vært den dårligste medaljefangsten i et sommer-OL siden 1984, men mottakelsen av dette OLs helter har heller ikke vært mye å skryte av. Det var jo selvfølgelig en mottakelse på Gardemoen, men personlig synes jeg ikke den står i stil med et OL-gull, skriver Nora Mørk, som blogger for TV 2.

TV2.no-leser: «Må desverre si meg uenig i at håndballjentene ikke får nok hyllest. Når de vinner så mye som de gjør, blir ikke hver eneste seier så stor lenger. Og er det ikke meningen å være litt ydmyk og ikke kreve så mye rundt ting som dette? Og hva med de andre medaljevinnerene? Fektern Bartosz burde ha fått en gate oppkalt etter seg, og hva med Verås Larsen?»
Hva mener du? Si din mening i kommentarfeltet under!

– Svenskene er bedre
Gulljentene landet til noen norske flagg på diverse flyplasser i vårt langstrakte land, men i Sverige fikk håndballgutta, som sikret svensk sølv, en helt annen hyllest. Det samme gjorde Danmarks håndballherrer da de kom hjem fra Serbia med VM-gull i bagasjen tidligere i år. Dét reagerer Nora Mørk på.

– Helt ærlig så hadde jeg sett for meg at utøverne hadde blitt gjort litt mer stas på. Hva med en mottakelse på Rådhusplassen i Oslo og arrangert en skikkelig fest med familie og venner her i Norge? Hadde ikke dét vært på sin plass når man vinner noe så stort som et OL-gull?

TV 2 Sporten-følger på Facebook: «Vi slår Montenegro. Klapp klapp! Nå har jeg gjort mitt. Alle eller ingen, sånn er det.» Bli medlem av TV 2 Sportens side på Facebook her.

– De svenske håndballherrene som tok seg til OL finalen på sensasjonelt vis, men måtte se seg slått av Frankrike hadde en noe annen mottakelse enn hva de norske håndballjentene fikk. De ble vartet opp med feiring i Stockholm med venner og familie, hvor de også ble hyllet av folket. Våre skandinaviske venner er rett og slett bedre på nettopp dette, skriver Nora Mørk.

Les mer: Hele bloggen til Nora Mørk kan du lese her!