BARNEFRI: Ellen Arnstad tok fri fra barna for å se Fam Irvolls motevisning under Oslo Fashion Week.
BARNEFRI: Ellen Arnstad tok fri fra barna for å se Fam Irvolls motevisning under Oslo Fashion Week.

– Fantastisk å være mor i en så høy alder

Redaktøren tok pause fra datteren Gabrielle (8 mnd.) på Fam Irvoll-visning.

I desember i fjor ble Ellen Arnstad (46) og ektemannen Stein Støa (60) foreldre til liten jente, Gabrielle.

I kveld dukket sjefsredaktøren på den røde løperen for å se motevisningen til designer Fam Irvoll. 46-åringen innrømmer at det er deilig med barnefri av og til.

Les også:Ellen Arnstad: – Trodde jeg skulle dø

Mor i en høy alder

Ellen Arnstad er mor til sønnene Joachim og Alexander, og avslører til «God Kveld Norge» at det var ekstra stas å få en jente.

– Gabrielle er åtte måneder gammel og er høyt og lavt. Det er annerledes å ha en jente. Barndommen min kommer tilbake til meg på en helt annen måte.Moren min kommer med smykker og klær som jeg hadde. Hun er min lille prinsesse og jeg må si at det er helt fantastisk å vær mor i en såpass høy alder, forteller 46-åringen.

Selv om det blir mye rosa på datteren så håper hun at Gabrielle vil finne en mer leken side når hun blir eldre.

– Det skal ikke bare bli rosa og blonder. Jeg håper det lever en liten Pippi der også. På grunn av datteren min er jeg veldig opptatt av Fams kolleksjon. Jeg er så spent på barnekolleksjonen hennes. Hun er leken og flink, men jeg håper hun har klart å kommersialisere seg litt mer, sier Arnstad til God Kveld Norge.

Les også:Ellen Arnstad: – Dette er siste gang - definitivt

– Vil at datteren skal tørre å våge

Arnstad har en imponerende CV bak seg, og ble blant annet kåret til «Årets kvinnelige medieleder» av medienettverket i 2005. Kvinners karrieremuligheter har alltid vært en hjertesak for sjefsredaktøren, noe hun gjerne vil lære bort til datteren.

– Jeg tenker at hun skal få lov til å bli veldig trygg og modig. Jenter bør pushes litt innimellom til å tørre å våge. Det skal jeg prøve på i forhold til henne, sa Arnstad til «God Kveld Norge»

Les også:Ellen Arnstad: – Jenter bør pushes til å tørre å våge