Daniel Berntsen ble hentet til Rosenborg fra Glimt før sesongen, men har slitt med å få spilletid i Trondheim. Berntsen var på utlån i Fredrikstad i vår, men skal altså fullføre 2012-sesongen i moderklubben Bodø/Glimt.

– Det beste for Daniel nå er å gå på lån til Bodø/Glimt for å få mer spilletid enn det han får i Rosenborg for tiden, sier sportslig leder i RBK, Erik Hoftun, i en kommentar til rbk.no.

Ønskes velkommen tilbake
Bodø/Glimt ligger i øyeblikket ti poeng bak serieleder Start i Adeccoligaen, og trener Cato Hansen er lykkelig over å kunne styrke mannskapet med den talentfulle midtbanespilleren.

– Det er svært gledelig at Daniel har lyst til å spille for oss ut sesongen. Daniel er en ekte Glimt-gutt, som kjenner laget godt og glir rett inn i gruppa, sier Hansen til glimt.no.

Les også: Demidov: – Bundesliga passer meg perfekt

Utlånsavtalen gjelder fra og med dagen i dag og ut året, og Daniel Berntsen blir trolig spilleklar allerede til kvartfinalen i cupen mot Tromsø kommende helg.

Gleder seg til å reise nordover
Stortalentet selv er meget fornøyd med avtalen.

– Denne avtalen passer perfekt for meg. Som fotballspiller ønsker man selvfølgelig å spille fotball, og når man i tillegg får gjøre det for sin egen moderklubb er det ekstra artig. Dessuten har forholdet mellom Glimt og RBK alltid vært godt, noe som gjør det helt naturlig for meg å gå på lån til Glimt ut sesongen. Jeg gleder meg til å spille fotball på Aspmyra igjen. Det var der jeg slo igjennom, og det er der jeg har mine beste fotballminner fra, forteller Daniel Berntsen.