SKAPER RYKTER: Baken til Kim Kardashian slutter ikke å fasinere folk.
SKAPER RYKTER: Baken til Kim Kardashian slutter ikke å fasinere folk.

Dette bildet får ryktene til å svirre

– Den virker mye større enn før.

Kim Kardashian har blitt en av verdens mest ettertraktede kjendiser etter at hun ble kjent igjennom via sitt eget realityprogram.

Kim har også fått mye oppmerksomhet for sin interesse for menn, spesielt den siste tiden hvor Kim nå har funnet kjærligheten med artisten Kanye West.

Les også:Se stjernens hete undervannsbilder

Ekte eller fake?

Allikevel er det Kims edle bakdel som har fått mest oppmerksomhet de siste årene og selv om Kim Kardashian ofte kaster klærne, var det et bilde som nylig fikk ekstra oppmerksomhet i media.

Kim la nemlig søndag ut et bilde på sin konto på nettstedet Instagram av seg selv i en badedrakt.

Bildet er tatt på idylliske Hawaii hvor Kim og Kanye nylig var på kjærlighetsferie.

– Glad søndag, skrev Kim under bildet.

Kim går på stranden med ryggen til fotografen, som mest trolig er Kanye West, og er tydelig stolt av baken sin som ifølge reporterne i kjendisredaksjonen TMZ virker større enn tidligere.

– Det er ikke første gang vi ser slike bilder av Kim, men denne gangen synes jeg seriøst hun virker mye større enn tidligere, sier en av reporterne i mandagens episode av TMZ på TV-kanalen Fox 11.

Les også: Rapstjernen Kanye West i pikant erotisk film

Slo tilbake mot ryktene

Kim har flere ganger tidligere blitt beskyldt for å ha tatt plastiske operasjoner og at den mye omtalte baken ikke er ekte.

I sesong tre av det populære realityshowet dro Kim til et sykehus for å ta røntgen av rumpa bevise en gang for alle at hun ikke hadde puttet inn noe ekstra i stussen.

Nå har altså ryktene startet igjen om at Kim har operert seg.

Les også:Kim Kardashian planlegger bryllup med Kanye