moa (Foto: Scanpix)
moa (Foto: Scanpix)

Demidov: – Bundesliga passer meg perfekt

Etter tre uker som Eintracht Frankfurt-spiller føler Vadim Demidov seg sikker på at han har valgt rett.

Ullevaal (TV 2 Sporten): Det ble lenge spekulert i om Demidov ville ende i Tippeligaen da han uttalte at han ville bo nærmere kjæresten Christina Vukicevic, men både norsk fotball og Ståle Solbakkens Wolves ble vraket til fordel for tyske Eintracht Frankfurt.

25-åringen snakket både med Bundesliga-kollega Moa og tidligere Frankfurt-spiller Jan Åge Fjørtoft før han skrev under.

– Jan Åge anbefalte klubben. De har en fantastisk stadion og fantastiske fans. At det kom over 20.000 tilskuere på den siste treningskampen sier jo sitt, sier Demidov til tv2.no.

Occean på topp
Der spilte stopperen fra start slik han har gjort i alle treningskampene siden overgangen fra Real Sociedad. I 4-2-seieren over Valencia lørdag scoret tidligere LSK- og Odd-spiss Olivier Occean to av målene. Rob Friend, som har en en fortid i Moss og Molde, kjemper også om en spissplass foran serieåpningen mot Bayer Leverkusen 25. august.

– Vi har et veldig godt og ungt lag. Jeg er veldig imponert over nivået som er vist på treningene. Etter jeg kom har jeg startet alle treningskampene, men det er tøff konkurranse om stopperplassene, sier Demidov.

Artikkelen fortsetter under bildet!

occean
occean

Han har funnet seg godt til rette både på laget og i byen med rundt 700.000 innbyggere. Direktefly til Gardermoen og kjæresten i Oslo er også et pluss.

– Jeg tror Tyskland vil passe meg veldig bra. Wolves var interessant, men Frankfurt føles riktigere. Jeg tror dette er det beste for meg, og også for Norge. Dette er en liga som vokser, både med tanke på nivå, tilskuere og alt. Det er en morsom liga å være i. Jeg tror Bundesliga passer meg perfekt, sier Demidov.

Kan ikke tysk
Eintracht Frankfurt gjorde oppholdet i 2. Bundesliga kortest mulig og har ikke annet mål enn å berge plassen denne sesongen. Utenfor gressmatta har Demidov planer om å lære seg tysk.

– Alle snakker engelsk, men jeg skal ta tak i tysken. Jeg kommer nok til å lære meg det veldig fort.