Klarer Vincent Kompany & co å forsvare Premier League troféet? (Foto: JON SUPER/Ap)
Klarer Vincent Kompany & co å forsvare Premier League troféet? (Foto: JON SUPER/Ap)

Tipp Premier League-tabellen!

Det er bare noen dager før verdens kuleste liga sparkes i gang igjen. Hvordan tror du det ender? Her er ekspertenes mening!

Forrige sesong vant Manchester City serien med sekunder igjen å spille etter en lang og actionfylt sesong. Nå har Chelsea, Arsenal og Liverpool forsterket og kommende Premier League-sesong har alle forutsetninger for å bli gøyere og villere enn noensinne. Men hvem vinner til slutt? Hvem tar den viktige 4. plassen? Og hvilke av bunnlagene rykker ned til Championship? Har du fasiten?

Nå har du muligheten til å sette opp ditt forslag til hvordan du tror serien vil se ut ved sesongslutt. Er Shinji Kagawa det som skal til for å ta Premier League-troféet tilbake til den røde delen av Manchester? Og kanskje best av alt: Klarer du å komme nærmest den endelige fasiten vinner du en Samsung 46" LED-TV!

Her setter du opp ditt PL-tips!

Våre tre kommentatorer Øyvind Alsaker, Morten Langli og Petter Myhre fulgte forrige sesong tettere enn de fleste. Og slik mener de at Premier League-tabellen ser ut ved siste pipeblås.

1. Manchester City
2. Manchester United
3. Arsenal
4. Chelsea
5. Liverpool
6. Tottenham
7. Newcastle
8. Everton
9. Fulham
10. Sunderland
11. Aston Villa
12. QPR
13. Stoke
14. Norwich
15. West Ham
16. WBA
17. Wigan
18. Swansea
19. Southampton
20. Reading

Er du enig med ekspertene? Tror du City klarer å forsvare seriegullet? Og hvem tar plassene bak? Sett opp ditt forslag og diskutér med andre PL-fans i kommentarfeltet under!

Har du husket å registrere ditt PL-managerlag? Gjør det her!

Dette er premiene i PL-tipskonkurransen:

1. premie: Samsung 8-serie 3D ¤&"

2. & 3. premie: Samsung GS3

4.-10. premie: 12 mnd Sumo Sport-abonnement