JØREGEN
JØREGEN
ULF
ULF

Stabæk med etterlengtet seier

Selv om bunnlaget holdt på å rote det til for seg selv i sluttminuttene.

Stabæk - Sandnes Ulf 2-1

Bunnlaget Stabæk slo Sandnes Ulf 2-1 i Tippeligaen søndag kveld. Dermed fikk Stabæk tre poeng som kan bli veldig viktige i kampen for å overleve i Tippeligaen.

Stabæk-trener, Petter Belsvik, var strålende fornøyd etter kamp.

– Honnør til gutta for velfortjente tre poeng, og endelig kan vi være ekstra glade. Deilig for gutta og oppleve seier, sier han til TV 2 etter kampen.

Sandnes Ulf-spiller, Kamal Saaliti, var en meget skuffet mann etter kampslutt.

– Kampen var en stor skuffelse. Vi hadde tenkt å komme hit å vise oss fra vår beste side. I stedet lar vi Stabæk gjøre som de vil, selv om vi er bedre i andreomgangen så kontrollerer de, og de vinner fortjent, sier han til TV 2.

Kleiven-suser
Stabæk tok tidlig ledelsen mot Sandnes Ulf. Allerede etter syv minutter scoret Christer Kleiven for Petter Belsviks menn. Den tidligere Start-spilleren bredsidet vakkert bunnlaget i føringen etter flott innlegg fra venstrekanten.

Hjemmelaget fortsatte storspillet på Nadderud, og etter 14 minutter doblet Jørgen Hammer ledelsen da han fikk stå alene inne i feltet og han kunne enkelt dunke inn 2-0.

Artikkelen fortsetter under bildet!

STABÆK
STABÆK

Sandnes Ulf var farlig frempå etter 30 minutter, men Larsen reddet ULF-headingen fra fire meter

Dermed gikk lagene til pause med 2-0 til Stabæk.

Les også: Kreftsyke Cicilie (21) fikk brev fra John Terry

– Må stramme opp
Sandnes Ulf-trener, Asle Andersen, varsler endringer hvis ikke de lyseblå viser seg fra en annen side de siste 45 minuttene på Nadderud.

– Vi må stramme opp forsvarsspillet, og slipper Stabæk alt for lett til. Vi kommer til å sende inn friske ben hvis ikke vi lykkes iløpet av kort tid i andreomgangen, sier han til TV 2 i pausen.

Assistent- og keepertrener, Pål Albertsen, er klar på at dette ikke er avgjort.

– Vi scorer på de to sjansene vi har sålangt, men vi må stå på hele veien for å få dette i land, sier han til TV 2.

Frisk lyseblå åpning
I andreomgangen var det Sandnes Ulf som startet friskest. Etter 56 minutter fyrte Skjølsvik av, men Larsen var der med nok en fin redning for hjemmelaget.

Kampen ebbet frem og tilbake de neste minuttene. Og etter 85 minutter skulle Stabæk gjøre det veldig spennende for seg selv.

Innlegg fra siden, og hjemmelaget klarte å heade ballen i eget nett.

Men Sandnes Ulf klarte ikke å utnytte dette, og dermed ble det tre sårt trengte poeng for bunnlaget.