Skriv din gratulasjon til gulljentene i kommentarfeltet under!

Etter å ha sett Norge slå Montenegro 26-23 i OL-finalen var det mange av våre idrettsstjerner som var imponert.

Se hele intervjuet med Camilla Herrem her!

Det ble ikke gull på sprintess Ezinne Okparaebo under sommerens OL, men hun var imponert over det Sulland & co viste i går kveld og skrev dette på Twitter like etter at gullet var sikret: Gull til Norge!! Håndballjentene imponerer!

Bjarte Myrhol fulgte kampen og strekspilleren på det norske herrelandslaget i håndball var kjapt ute med sin gratulasjon. "Grattis jenter!", var meldingen fra Myrhol.

LES OGSÅ: Her ankommer håndballjentene gullfeiringen: - Jeg regner med at festen blir bra

Golfspilleren Suzann Pettersen utsatte intervalltreningen for å få med seg den dramatiske innspurten. "Til de beste jentene i håndball: Store gratulasjoner! Rett og slett best!

Også statsministeren var kjapt ute med sine gratulasjoner. "Gratulerer til Håndballjentene med gullet. Hele Norge er stolte av dere!", var beskjeden fra Jens Stoltenberg.

Rosenborg-spiller Markus Henriksen har en talentfull lillesøster som spiller på Byåsen. Også han var imponert over håndballjentene: "Fantastisk artig med gull til håndballjentene", skriver midtbanespilleren.

Les også: Herrem: – Popovic burde ikke spilt i OL-finalen

Se hele intervjuet med Marit Malm Frafjord her!

Hockeyspiller Ole-Kristian Tollefsen skrev dette om den utrolige lagmoralen han hadde bevitnet gjennom mesterskapet i London: "Å vinne noe som et lag må være det største som finns. Å kunne dele den gleden med de du har vært i krigen med."

Også hockeykollega Mats Zuccarello Aasen slengte inn en melding i retning håndballjentene. "Norsk håndballgull! Godt jobba jenter!", skriver Zucca.

På plass i London var kronprinsparet og de hadde med seg prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus. Der fikk dem se håndballjentene forsvare gullet fra Beijing for fire år siden og sikre Norges annet gull i London-OL.

– Det var knallgøy, sier kronprins Haakon til NTB like etter at gullet var sikret.